Könyvjelzők

Aika Online

Alternatív nevek: Ike Élő

Online játék Aika - ez egy érdekes, nagyszabású MMORPG játék által kifejlesztett PvP rendszer, amely lehetővé teszi, hogy részt vegyen a nagyszabású csatákat, ahol Ön is részt vehet ezer játékos mindkét oldalon. Aika online játék, a játékosok a nagy tekintélynek egy egyszerűen használható és szép felület, egy jól kidolgozott a világtörténelemben. A játékban találsz egy csomó érdekes dolgot: a forradalom, az ostrom ellenség vár, és a harc, hogy valaki másnak a kincs. Ahhoz, hogy játszani Aika csak online kell regisztrálni, és töltse le a kliens, amely csak 32 megabájt.

Vegyél részt a játékban Aika online egyszerű: nyomja meg a regisztráció gombot, amely a bal oldalán található a főoldalon, majd kattintson a fület az azonos nevet. A Aika Online regisztráció adja meg e-mail címét, jelszavát kitalálni, olvassa el és fogadja el a felhasználói megállapodást, és nyomja meg a gombot, hogy regisztrálj. Aika online regisztráció lehet tenni más módon - egy social network Vkontakte. Ebben az esetben, az alkalmazás megkérdezi, GameNet hozzáférés általános információt a profiljában bármikor. A sikeres regisztráció után, akkor megy a fülre, ahol meg kell kérni, hogy töltse le a játék kliens. Ezután át kell esniük egy egyszerű folyamat telepítése az ügyfél Aika online, ami néhány percet vesz igénybe.

A játékot Aika online lehet csak a szerver a világ. Ezután, úgy döntünk, az öt játék nemzet, amelyek mindegyike található egy elkülönített területen. Így Imber - a harcosok, Keront - egy nemzet a kereskedők, Therion utal, hogy a demokraták, a polgárok a Akris tipikus lázadó szellem, és a vágy, a függetlenség, a lakosság Flamma, hogy a cél elérése érdekében különböző trükköket. Szemben az ország legnépszerűbb látható egy kis koronát. Kell választania egy játékmód PVP vagy PVE. PVP mód kiválasztása lehetővé teszi a támadó játék más karakter. Miután meghatározták a nemzet és lejátszási mód, válasszon egyet a hat jelenleg javasolt játék karakter, meghatározva ezáltal jövőjük a játékban. Warrior specializálódott a művészet közelharc, Paladin használ fehér mágia, a varázsló kap egy kritikus sztrájk az ellenség, a papnő kezelheti más bafnut vagy, ha szükséges, akkor a nyilak a csatában súlyos lőfegyverek távolsági és pistoler élvezi fegyverek rövidebb távolságokra.

Aika online játék hagyományos ez a fajta játék folyamat - kiegyenlítése mindenféle módon, valamint a beszerzésére fegyverek és páncélok. Érdemes megjegyezni, hogy a játék csak növelte tudást mentorok a városban, és nem automatikusan. Be kell, hogy a különböző küldetéseket, ölni szörnyek, gyűjtsön esett ki őket, és eladni őket a dolgokat. A Aika online lehet gyűjteni egy csoport hasonló gondolkodású, és megy razziák a börtönben, és a karakter elérése után a 45. szintű, akkor megy a barátaival az ő nemzet a raid egy másik nemzetet. Ha nyersz, akkor válhat a tulajdonos a különböző tárgyak, amelyek lehet váltani a jutalmak.

A játék online játék Aika, hogy nem unatkozik, a fejlesztők javaslom, hogy a szárnyas segítő - a vitát. Ehhez meg kell végezni egy különleges küldetés. Ezután válasszuk ki az elemet a tanácskozásai a meglévő szivattyú menjen párhuzamosan a karakter. Után a 40-es szintet, akkor képes lesz arra, hogy vesz egy mount. Minden lakatsiyah játék Aika Online vannak olyan karakterek, tartsa meg ki a játék, mielőtt egy bizonyos helyre. A Aika online játék szeretnek játszani azok számára, akik értékelik a viccek, humor és a csatát. Toy nagyon elfoglalt volt, és nem engedi, és a barátok unatkozni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more