Könyvjelzők

Aion Online

Alternatív nevek: Aion Online

Online játék Aion: The Tower of Eternity - multiplayer online játék, hogy kialakulhat mind a földön és a levegőben. Az alkotók az Aion: The Tower of Eternity az online kombinált Warcraft és a Lineage 2, amely így egy új, hihetetlenül szép világ. A játék zajlik Atreia - a világ egykor egyesült, de az eredmény a különböző megrázkódtatások, két faj: az Elyos és Asmodians, ellentétes és Balaurok. Vegyél részt a játékban Aion: The Tower of Eternity egy kicsit más, mint a szokásos. Először is le kell töltenie a játék kliens fájlok fülre és futtatni a számítógépen beállítás. Először el kell olvasni a licencszerződést, majd töltse egy egyszerű regisztráció. Aion: The Tower of Eternity ellenőrzési standard adatkérések: e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát. Megnyomása után a nyilvántartás Aion: The Tower of Eternity készen áll a használatra. A játék az online játék Aion: The Tower of Eternity meg kell választani a karaktert. Létre egy karaktert a játék, tekintet nélkül fajra, képviseli négy iskola (harcosok, mágusok, papok és cserkészek), és az egyes iskolában két osztály. Ennek létrehozása során a karakter a játékban Aion: The Tower of Eternity Online lenyűgöző. Részletes a kis dolgokat, hogy lehet, hogy a karakter igazán egyedi megjelenést a színpadon választás nem hagy közömbösen még egy törzsvendég a MMORPG, és a lehetőséget, hogy játsszon a méret a karakter emlékezni fognak sokáig. Eredetileg a játékban Aion: The Tower of Eternity online akkor válasszon egy karakterosztály, attól függően, hogy milyen irányban kíván fejleszteni. A főbb jellemzői a harcos az erőt és kitartást. Warrior továbbfejlesztésében válhat egy gladiátor vagy gondviselő. Mage elég sérülékeny, de ugyanakkor egy nagy potenciállal támadók. Mage válhat egy varázsló vagy görgő. Priest egy támogató jellegű a csatatéren. Elérte csúcspontját, a pap válhat a gyógyító vagy varázsló. Scout egy okos és gyors gyilkos egy erős támadás gyenge és védekező képességeit. Scout kialakulhat mindkét kezében gyilkos.

Meghatározott karaktert meg kell választani, aki játszani: világos Elyos vagy Asmodian a sötétben. A harmadik faj - a Balaur nem játék. A hat javaslat specialitások (gyártása fegyverek és páncélok, alkímia, főzés, szabó és kézműves) karaktert fejleszteni mind a hat, de ne felejtsük el, hogy amennyire csak lehetséges, hogy dolgozzon ki több mint két szakma nem valószínű.

Aion: The Tower of Eternity online játék lehetővé teszi a karakter szerez szárny eléri a tizenkettedik szint. Érdemes megjegyezni, hogy csak nem fog repülni egy hosszú idő, és ez a képesség lesz, hogy dolgozzon ki egy különleges képesség, és a szivattyú szárnyait. A játékot Aion: The Tower of Eternity az online kíváncsi a járatok biztosítják a lehetőséget, hogy gyűjteni a különböző tárgyak, amelyek rejtve a felhők felett, és fel lehet használni, vagy értékesíteni, valamint biztosítja a lehetőséget, hogy a szárnyak a csata a levegőben, és ha szükséges, hogy elkerülje a Balaur Wings pótolhatatlan része. Elérése után szintet 25 karakter Aion: The Tower of Eternity játék lesz sokkal érdekesebb. Ettől a pillanattól kezdve a játék karakter vehet részt PvP csaták között valódi emberek a helyszínen Abyss, ahol a gyilkos karaktereket keresnek Abyss pontok, amelyek esetében lehetőség lesz a jövőben vásárolni érdekes dolgokat.

Játssz Aion: The Tower of Eternity vonzó lesz minden rajongó MMORPG. A játék méri a szépsége, és tapasztalat után a csata a levegőben, mikor is dacol az ellenség szívében felmelegszik és a fény, és azt akarom, hogy ismételje meg a bravúr többször.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more