Könyvjelzők

Air konfliktusok: Pacific fuvarozók. Asa Pacific

Alternatív nevek: Air konfliktusok: Pacific fuvarozók. Asa Pacific

Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 2 GB

Air konfliktusok: Pacific szállítók - egy másik része a számítógép, az elemeit arcade repülés szimuláció repülőgép a második világháború óta. Játék Air konfliktusok: Pacific fuvarozók, ismert Oroszországban, mint az Aces of the Pacific visz minket az első csaták között amerikai és japán erők a Csendes-óceán kiterjedésű. Game Aces a Csendes-óceán származik, a várakozásoknak megfelelően, a Pearl Bay, ismertebb nevén Pearl Harbor, ahol, miután a japán támadás repülőgép egyik legnagyobb haditengerészeti bázisok az Egyesült Államokban, az amerikaiak kénytelenek voltak csatlakozni a globális katonai konfliktus. Laza amerikai katonák fogták ki őr, de egy kicsit súlyos oklemavshis is képes megtalálni a tartalékokat, és hogy megfelelő választ császári repülés. Nyugtalan manapság, és mondja el nekünk Air konfliktusok: Pacific szállítók 2012, a játék, ahol repülni szabadon a híres mintákban a repülőgépek nem csak az amerikai, hanem a japán.

Játékmenet

Thanks arcade komponens menedzsment Air konfliktusok: Pacific Fuvarozók 2012 vesz igénybe sok időt elsajátításához. Asa Pacific fogja kezelni a szárnyas repülő gyilkos csak egy egérkurzort mozgalom, amely felelős az irányt a repülés, és a két gomb fogja használni fegyvereket és bombákat felelős a dömping. A több küldetések a játékos a játék Air konfliktusok: Pacific Fuvarozók nincs ideje, hogy megfeleljen az erők az ellenség légi harcban vagy repülő alacsony szintű repülés bomba repülőterek és ellenséges hajókat. Csak egy játék Air konfliktusok: Pacific Fuvarozók kínál három különböző légtechnikai - gyors és könnyű harcosok, torpedó bombázók elleni küzdelem felszíni célok és zuhanóbombázók a bomba repülőterek és kikötők. Van egy egyszerű példát, ahol a játékos haszon tapasztalni a törekvés küldetések számára az utóbbi lesz elérhető a szokatlan álcázás repülőgép, vagy egy pár új fegyver. Game Aces a Csendes-óceán és a stratégiai jelentőségű eleme, ahol a játékos képes irányítani az egész század a repülőgép egyszerre előre, amelyet ezek a fegyverek, és a csatában, hogy váltani egyik repülőgépről a másikra. Switch segíthet, ha a konkrét esetben az aktív ellenségeskedés kimerült lőszert. Cseréje a gép, akkor vissza az üzleti és számítógépes asszisztens ebben az időben lesz ideje, hogy repül a repülőtérre a következő része a lőszer a fegyver a fedélzeten.

Megjelenés és hálózati játék

Végre küldetéseket, hogy megszüntesse az ellenséges túllépést víz alatti Munkaemelvény és bombázás földi célpontokat, majd hígítani nagyon vonzó megjelenés. Game lehetőségek széles opciók listáját, így gondoskodik kérésre magadnak csak egy szemet gyönyörködtető. Befejezése után az összes feladat single-player kampány során az utat, hogy a hálózati csata, ahol a "folytatása a lakoma" áll rendelkezésre az összes kártya a single-player kampány mód több csatát.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more