Könyvjelzők

Air konfliktusok: Secret Wars

Alternatív nevek: Air konfliktusok: Secret Wars

Processzor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 4. 5 GB

Air konfliktusok: Secret Wars - az egyik része a híres arcade játék, a légi közlekedés egy kis lejtőn a büntetőterületen belül. Ebben az időben, a szerzők úgy döntöttek, hogy végezzen a játék ismeretlen történelmi pillanatok a világ légiforgalmi, amelyek nagy része kerül sor a fronton a második világháború, valamint az ég Tobruk, Azerbajdzsán vagy Jugoszlávia. Játék Air konfliktusok: Secret Wars és meglepő főszereplő, vagy inkább hősnő. Törékeny lány az egész játék kezeli a legtöbb halálos repülőgép a 20. század közepén. És ellenállnak a bátor pilóta a hívás Didi fog legsúlyosabb Lyuftvafe ász és a szovjet légierő. Minden a játékban Air konfliktusok: Secret Wars 2011 hét nem kapcsolt játék kampányok, amelyek mindegyike több küldetések. Miután elhaladtak egyes kampányok meg kell várni egy sajátos visszaemlékezés, amikor a játék flip bennünket az első világháború, és a főhős a legtöbb ilyen utak az utóbbi lesz az apa a főszereplő, és fokozatosan megtanuljuk a történelem, a megszűnt a bátor pilóta, egyszerre mastering repülő rétegelt lemez repülőgépek. Járatok könyvespolcok után motorcsónakok vadászgépek a második világháború alatt fog kinézni nagyon ellentmondásos, de hogy egy különleges kapcsolatot, és a kapcsolat az idő.

Az egyjátékos kampány

Játék Air konfliktusok: Secret Wars, hanem az egyjátékos kampányt, valamint minden olyan szimulátor nincs tele a legkülönbözőbb tájak. E hiányosság azonban, jelen van minden játék ebben a műfajban, a fejlesztők Air konfliktusok: Secret Wars döntik el a legkülönbözőbb feladatokat. Minden repülőgép az Air konfliktusok: Secret Wars 2011 lesz egy szabványos fegyver, amely a géppuskák, bombák és rakéták. Mindegyiküknek megvannak a maga sajátosságai, fegyverek hajlamosak túlmelegedhet, hogy a végtelen tüzelési vezethet visszavonta a fegyverek rendszer és a gyorsabb befejezése lőszer, rakéták nagyon pontos, és tanulni brasyvat bombák pontossággal kell, hogy legyen sok repült át a potenciális célpont.

Management

Ellentétben számos, a korábbi részek a sorozat, a menedzsment itt több, mint egy szimulátor, és használja a billentyűzetet, hogy az egér, bár lehetséges, de elhagyja a játékos számos fontos előnnyel jár. Azonban, ha szükséges, akkor váltson arcade módban játék, ahol nem annyira akut éreztem túlterhelés és a menedzsment lehet szokni, hogy csak egy légy. A szimuláció a menedzsment, hogy a játék időnként élesebb és izgalmas, de tanulni összetett görbék és beállítása a repülési jellemzőit kell tölteni egy kis időt. Egyik jellemzője a játék volt a skála az adrenalin, ami tele van gyorsan során veszélyes fordul, és üldözi az ellenséget, vagy hátra. Amikor a skála tele lesz vége előtt időt a játék egy kicsit lassabb, és a pontosság jóval magasabb lesz.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more