Könyvjelzők

Air konfliktusok: Vietnam

Alternatív nevek: Air konfliktusok: Vietnam

Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Videókártya: 256 MB

Lemezterület: 2 GB

Air konfliktusok: Vietnam - arcade video játék, ahol van, hogy menjen a leghíresebb repülőgépek 20. század közepén át a tégelyt a vietnami háború. De a játék Air konfliktusok nem egy egyszerű arcade játék, a jelenléte számos eleme a szimuláció teszi az irányítást a repülőgép inkább közel áll a valósághoz, és akkor nehéz lesz elvégezni fantasztikus kanyarok nélkül katasztrofális következményekkel járhat a személyzet, akik tapasztalattal felháborító túlterhelés. Hangar Air konfliktusok tartalmaz 20 különböző modell repülőgépek, beleértve a könnyű vadászgépek, bombázók és a támadás az amerikai és a szovjet termelést. Ezen kívül a játékos elérhető lesz a lehetőséget, hogy úgy érzi, a pilóta egy helikopter harci helikopter ezt a kort. A repülőgép modellek készített lenyűgöző pontossággal, és másolták valódi mintákból.

És az arató, és Svédország ...

A küldetés Air konfliktusok: Vietnam játékos nem meghívást ismét módosítani helyezi őket ellenőrzött repülőgép, hogy úgy érzi, mint egy pilóta vagy légi shooter. Az első esetben képes lenne ellenőrizni a repülési útvonal a repülőgép, és a másik, a feladat akkor védi a repülőgép az ellenséges támadásokkal szemben. A játék sok küldetések, ahol van, hogy alacsony szintű repülés támadás földi célpontokat a levegőben ágyúk, vagy dobtak bombát, és erősíti az ellenség repülőterek. Játék Air konfliktusok: Vietnam egy könnyű taktikai elem, mikor lesz elérhető az ellenőrzés az egyik a repülőgép-szinten, hanem képes lesz arra, hogy a megrendelések hajtja koordinálja a támadás taktika az ellenség segítségével egyszerű utasításokat.

Mission

Minden küldetés egyjátékos kampányt játék kerül sor az eget és a vietnami háború ritkán lesz képes megfelelni két ugyanazt a munkát, mert a változás nem csak a környezeti faj, de az ereje az ellenség, valamint a feladatok listáját egy adott szintet. Egy másik lenyűgöző jellemzője Air ütközések, ez a játék kapcsolódó történet single-player kampányt, ahol a missziókat össze a sorozatban. Között bevetés tudod hallgatni eligazítást a céljainak a következő feladat, és néha fordulópontok kíséri video által hangoztatott hivatásos színészek. Befejezése után az összes feladat single-player kampányt, a játékos lesz elérhető az összes kártya játékok egyszeri küldetések, ahol kiválaszthatja a saját aktuális munkát, és a gépet. Itt lehet lőni át ellenséges pozíciókat egy bombázó, vagy részt vesz egy igazi levegőben vágóhíd élén a nagy sebességű harcos.

Fegyverek

Minden rendelkezésre álló repülőgép a játék lesz a lehetőség, hogy válassza ki a fegyvert, ahol képes lesz felvenni a legjobb Arsenal az adott küldetést. A single-player kampányt, egy listát a fegyver közül lehet választani nyílik fokozatosan, és akkor lesz egy lépésről lépésre, hogy javítsa a harci erejét a repülőgép a munkahelyek. A legnagyobb változékonyság a feladatellátás, akkor lehet, hogy egy listát a fegyvert az összes repülőgépek és harci egység a csatában, hogy válasszon, amely repülőgép könnyebb lesz végre harci feladatokat, haladva a lőszert. Ez a lehetőség nem csak az amerikai gyártmányú repülőgépek, hanem a szovjet "héják" és akkor el tudja dönteni, melyik oldalon veszel részt levegőben harcokban több mint Vietnam.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more