Könyvjelzők

Ja

Alternatív nevek: Ja

Gladiatus Online - egy ingyenes multiplayer online játék egy szimulátor levegő csaták a futurisztikus harcos. Persze, mi Gladiatus online játék tartozik a műfaj "szimuláció" nem jelenti azt, hogy a pilóták a légierő képes lesz valaha is látogasson el a sisak repülőgép a játékban, de a menedzsment és a funkcionalitás áll a játékos, akkor érdemes a műfaj játékok.

Vegyél részt a játékban Gladiatus nem kell sok idő. Meg kell adnia az e-mail cím, becenév és jelszót, hogy belépjen a fiókjába, majd aktiválja azt linkre kattintva egy e-mailt.

-Ja - online játék, amely nem engedi, hogy unatkozni. Control System repülőgép saját érdeke: a játékos össze normál mozgást tárolt műrepülő manőver és változatos az ideje, hogy ki a harc sértetlenül, és még lő le az ellenséget.

Avialyubiteley lesz kellemesen meglepett a hatalmas választéka pótalkatrészek repülőgép, hihetetlen fegyverarzenál és a különböző osztályt játszható repülőgép. Bombázók, vadászgépek, megtámadják az összes játékot Gladiatus interneten tartalmazza a teljes, van még egy gépet ... tank! Ilyen repülőgép harcolni a levegőben és a földön.

Annak ellenére, hogy akkor a játék Gladiatus line grafika a játék egy tisztességes szinten. Nagyon jó minőség vezethető modellt, és ami a legérdekesebb - fekvő helyeken. Általában ezekben a játékokban a figyelmet a környező területeken kapott nagyon kevés, mert a kép nagyon dinamikus, és a játékos a zónában nézet nem lényegre törő. De ha egyszer játszani, ja, és akkor rögtön megérti, hogy mi - igazi öröm a repülés alatt a gyönyörű hegyek, vagy végtelen színes mezők szétszórva sziklák. Vizuális effektek készségek csatában készült aszketikus és mutatós, de szükséges, hogy tisztelegni a műfaj. Ez még mindig egy szimulátor.

Az első időmenedzsment játék megköveteli szokni kell, de néhány óra után nehéz elképzelni bármilyen más módon koordináló repülőgép. Általában érdemes megjegyezni, hogy csak ezt tette egy egyedülálló rendszer, amely oly hamar csatolva, és teszi a játék fenntartása érdeklődés és arra ösztönözve az egyre több harci küldetéseket.

Minden fegyver a játékban lehet javítani engedély nélkül. A növekvő mértékű elérhetővé válnak megoldani az új típusú alkatrészek, házak. Ezen kívül minden új szintre növelheti néhány alapvető paramétereinek a karakter, mint a támadás védelem, pajzs, a szellem, az üzemanyag és az energia.

A szociális rendszer a játékban Gladiatus működött elég jól, kivéve a szövetségeket, hogy a helyi csoportok vagy állandó guild, játékosok a lehetőséget, hogy versenyeznek egymással az arénában harc hozza hatalmas plusz értékelése és a karakter. Így, amikor a Bi kezdj el játszani a játékot online-ja, minden pilóta egy egyedülálló lehetőség, hogy bizonyítani mindenkinek, hogy ő a legerősebb a játékban. Mindazok számára, akik mertek játszani Gladiatus is adott a lehetőség, hogy harcolni a főnökök, egyesítette erőit a céh tagjai vagy múló natív szövetségesei. Elfogadom, nagyon érdekes megoldás a játék, melynek jellemzője a tartozék bolt szimulátorok.

Ha egész életedben álmodik az ég, nem lézeng, mert ahhoz, hogy játsszon-ja, akkor nem kell telepíteni további ügyfelek és a regisztrációs-ja mindössze pár perc alatt! És hagyja, hogy a felhők nem lesz a határ az Ön számára!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more