Könyvjelzők

Alba – Vadon élő kaland

Alternatív nevek:

Alba - A Wildlife Adventure egy hihetetlenül aranyos kalandjáték. Lenyűgöző 3D grafika várja itt a játékosokat. A világ rendkívül valósághűnek tűnik, és a karakterek nagyon viccesen beszélnek. A zene szórakoztató és felemelő légkört teremt.

A játékot egy stúdió készítette, amely már több remekművet is kiadott, ez a játék sem kivétel.

A főszereplő neve Alba. Ez egy kislány, aki meglátogatja a nagyszüleit egy mediterrán szigeten.

Nincs izgalmasabb, mint a nyarat egy trópusi paradicsomban tölteni. Albával együtt barátja, Ines is eljött a szigetre.

Sok dolguk van ezen a nyáron:

  • Meg kell ismerni egy kis sziget összes lakóját
  • Fedezze fel a terület minden szegletét
  • Tanulmányozza, milyen állatok, madarak és rovarok élnek ezen a helyen
  • Segíts a sziget lakóinak

És persze érezd jól magad és élvezd az egzotikus kilátást.

A szigetre érve a főszereplő egy érdekes útmutatót kap, amelyben sokféle lény él ebben a paradicsomban, és úgy döntött, hogy mindenképpen látni szeretné őket. Ez nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek tűnhet, mert veszélyes állatok vannak az útmutatóban.

Albának szerencséje van, és itt-ott találkozik szokatlan madarakkal vagy pillangókkal. Nagyon kedves lány, folyamatosan segít az állatoknak megoldani a problémáikat, vagy akár kijutni a bajból. Annak ellenére, hogy vannak veszélyes lakók a szigeten, nem viselkednek agresszíven a játék hősnőjével szemben, sőt megengedik, hogy segítsen nekik. Ines gyakran elkíséri Albát a kampányaiba, és segít olyan feladatokban, ahol egy ember nem tud megbirkózni. A sziget az óceán közepén található, és a szörfök időről időre szemetet dobnak a partjára, ami fenyegeti ennek a csodálatos helynek a lakóit.

Fokozatosan Alba egyre több, a szigeten élő embert ismer meg. Egy ponton felmerül az ötlet, hogy hozzon létre egy AIWRL nevű szervezetet. Ez a szervezet a lányok elképzelése szerint segíti a helyi állat- és növényvilágot.

Többnyire kedves és segítőkész emberek élnek a helyi városban, így a barátnőknek sikerül megszervezniük őket egy jó ügy érdekében.

A játékban semmi sietség, bármennyit utazhatsz és fedezheted fel a környéket. Ennek a helynek minden szeglete nagyon részletesen van megrajzolva, és a táj minden töredéke a helyén van.

A zene nagyon kellemes és helyénvaló, köszönhetően annak, hogy Lorena Alvarez keze volt benne.

Playing Alba – A Wildlife Adventure elsősorban a gyerekeket vonzza, de a felnőttek is szeretnének időt szánni egyszerű feladatok elvégzésére. Hiszen minden felnőtt volt egyszer gyerek, és valószínűleg sokan nosztalgiával emlékeznek vissza a nagyszüleikkel töltött nyári szünidőre.

Alba - A Wildlife Adventure letöltése ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot névleges díj ellenében megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítsd a játékot, és indulj egy kellemes nyári kirándulásra egy egzotikus szigetre, ahol sok kaland vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more