Könyvjelzők

Albion Online

Alternatív nevek:

Albion Online kiváló minőségű mobil online RPG. A rajzfilm stílusú grafika nem kielégítő. A zene jól megválasztott, a legtöbb szám sokaknak tetszeni fog.

A játékban egy hatalmas fantáziavilágot fedezhetsz fel, és fejlesztheted karaktered képességeit.

Mielőtt elkezdhetnél játszani az Albion Online játékkal, létre kell hoznod egy kedvedre való karaktert a játékhoz.

A játék osztályát a használt felszerelés határozza meg.

A választék óriási:

  • Íjász
  • Warlock
  • Spearman
  • Gyógyító
  • Kardforgató

Ez csak néhány a játékban elérhető osztályok közül, valójában sokkal több van.

A teljes játéktér zónákra van osztva. A legbiztonságosabbak a part közelében találhatók. Minél közelebb van a szárazföld központjához, annál veszélyesebb ott maradni. Ugyanakkor a legértékesebb erőforrásokat természetesen olyan helyeken bányászják, ahol a legveszélyesebb. De egyedül menni a térkép piros vagy fekete területeire csak akkor érdemes, ha tudod, hogy mit csinálsz jól. Egy karakter halála ezekben a zónákban a leltár teljes tartalmának elvesztésével jár. Csak akkor utazhatsz oda, ha nagyon erős harcos vagy, vagy a céhes többi játékos társaságában. A céh harcosainak fedezete alatt bányászják a piacon a legritkább és legkeresettebb erőforrásokat. A játék piaca teljes egészében más játékosok által megszerzett árukból áll, semmi sem jelenik meg rajta a semmiből.

A nyersanyagok összegyűjtése elsőre egyszerű feladatnak tűnhet, de a szint növekedésével ez a folyamat nagyon sokáig tart.

A játék arra a tényre összpontosít, hogy folyamatosan kommunikálj más játékosokkal. Nem tudsz egyedül játszani, túl nehéz készségeket fejleszteni. El kell döntened, hogy erőforrásgyűjtő, kereskedő, harcos, bérgyilkos vagy farmer vagy. Ezt követően alakítsa ki a választott tevékenységi irányt.

A készségek egyszerűen és ugyanakkor nehézkesek. Ha magas szintű kardot szeretne használni, először tapasztalatot kell szereznie egy alacsonyabb szintű karddal. Páncélzattal és egyéb tevékenységekkel minden hasonló módon történik. Sőt, ha már páncélról beszélünk, akkor nem elég csak viselni, harcolni kell benne, és sebzést kell szedni, hogy az ilyen típusú páncélt tudd használni, de magasabb szinten.

Maga a harcrendszer nem bonyolult, de nehéz önállóan felvenni azokat a készségeket, amelyek kiegészítik egymást a csata során. Ebben segíthet az internet, ahol könnyen találhat nyomokat.

Lényegében a játékban minden a pénzszerzésen múlik, és csak kereséssel fejlesztheted karaktered fegyvereit és képességeit. Rajtad múlik, hogyan fogod ezt megtenni, települések között utazva és az árkülönbözetből keresve, veszélyes helyeken bányászni ércet a céhharcosok védelme alatt, vagy kirabolni más játékosokat.

Ha sikerül eleget spórolnod, akár telket is vásárolhatsz valamelyik városban, rakhatsz rá munkapadot és kiadhatod.

A

Albion Online ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Ez az egyik legnehezebb online játék, de sokkal kellemesebb sikert elérni benne. Ezt megteheti, ha most azonnal elkezd játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more