Könyvjelzők

Alice: Madness Returns

Alternatív nevek: Alice: Madness Returns

Játék Alice: Madness Returns - a projekt keretében a legjobb hagyományait a műfaj "akció-kaland", amelyben minden eseményt nézve egy harmadik fél. Mivel a fejlesztő a játék készült a kínai stúdióban Spicy Horse. Az első szélesebb közönség projekt került bemutatásra 2011 közepén. Ez a játék jött létre, kifejezetten a személyi számítógépek és a kedvenc konzolok és a set-top boxok.

Alice Madnes Return azt mondja, a tragikus történet Alice lány, akinek a szülei öltek meg egy szörnyű tűz néhány évvel ezelőtt. A főszereplő életben maradt, de ez a tragédia még nem telt el egy lány nyom nélkül. A tűz után Alice tett egy pszichiátriai kórházba, ahol meg kellett küzdenie minden nap az emlékeit és félelmeit. Tehát tíz éves kezelés feledje lányok létrehozhatják saját világában - egyfajta szép Csodaországban Alice. Ez idő alatt a hősnő vissza, és most hagyjuk a falak a kórházban, de az ilyen trauma csak nem tűnik el ...

Alice: Madness Returns PC bemutatja az életünk Alice kórházon kívüli. Lány próbál élni nyugodtan Londonban, rendszeresen találkozik a pszichológusok, de borzalmas hallucinációk még mindig nem engedte. Alice rájön, hogy, hogy megszabaduljon tőlük, meg kell találni, és engedje el a szenvedés oka. Az Alice: Madness Returns játszani, mivel a gyakorlat azt mutatja, nagyon érdekes, szokatlan történet teszi, hogy komolyan gondolja, és dolgozzon ki egy teljesen atipikus technológia játék. Londonban, a főszereplő, hogy nehéz időkben - az álmok, emlékek, néhány kép, majd megjelenik a memóriában. Talán jobb lenne, ha örökké élni fog Csodaországban?

Indítsa el a játék, akkor meg kell Alice: Madness Returns, hogy töltse le a telepítő fájlt. Modern torrent tracker teszi gyorsan és egyszerűen. Ha belépünk a projektbe, akkor megtudjuk, hogy az egyetlen hely, ahol a megváltás a főszereplő elvesztette erejét. Az egész idő alatt, amíg a lány megszökött a problémákat a saját, fiktív ország sokat változott, sőt sikerült behatolni a gonosz itt. Mint azt bizonyára kitalálta, a játék Alice: Madness Returns beveszünk fontos küldetése -, hogy megmentse Alice Csodaországban.

A játék telek hagyományosan két részre oszlik, és kell foglalkozni események a jelenben, és a hullámvölgyön az egy képzeletbeli világban. Kiváló grafika teszi a legjobb módja annak, hogy bizonyítsa a különbségek világban: az igazi London elég unalmas és unalmas, de a képzeletbeli világ egyszerűen csodálatos élénk színeket. Állapotának nyomon követéséhez a főszereplő lehet szempontjából a megértés, ami fokozni valamilyen bónuszok vagy csökkenés hatása miatt az ellenség.

Személy szerint megállapítani a valóságnak a fenti is nézett ki, hogy Alice: Madness Returns videó trailer, hogy minden bizonnyal intrika te!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more