Könyvjelzők

Alien vs Predator

Alternatív nevek: Alien vs Predator

Alien vs Predator játék - ez egy fantasztikus akciófilm-stílusú akciójáték, amelyben a tevékenység zajlik, az első ember. Ez egy szórakoztató shooter, amelyek rendelkezésre állnak az egyjátékos és többjátékos módban. Három érdekes és emlékezetes kampány játszik együtt. Sok múlik a választás ez vagy az a karakter. A játék telek bizonyos mértékben a jól ismert film "Alien" és "Predator". A projekt fejlesztője - a cég Rebellion fejlesztések, és az első kiadó - Sierra Entertainment. Azok, akik játszani Alien vs Predator, részt vesz a legendás közötti háború két ismert a tudományos és népszerű karakterek. A felejthetetlen pillanatokat a vadászat a dzsungelben. Ezen felül, akkor a győzelem körül mocsarak kolónia. Ne tagadja magát az öröm! Egy csak letölteni a játékot Alien vs Predator, válasszuk ki a kívánt karaktert, és a kaland nem tart vársz!

Mi is pontosan a játék Aliens vs Predator? Íme néhány fontos jellemzője, hogy befolyásolja a játék:

- Használd a saját játékmotor,

- Dinamikus világítás térképek, amelyek gyakran hasznos játékos,

- Kiváló, és ami a legfontosabb releváns, hang, légkörét a szorongás

- Kiváló minőségű videó Alien vs Predator játék élénk speciális effektek;

- Ability menteni bármikor.

Szóval, ha egyszer úgy döntött, hogy próbálja ki, mi az, hogy túlélje az ilyen veszélyes világban, hogy a kezében Alien vs Predator fegyverek, a bátorság és a készlet előttünk. Ön tud játszani az egyik a következő karakterek, ami önmagában tükrözi a stílus a játékok és a körülötte zajló eseményeknek. Nos, megismerkednek: Man (Private) ügyvezető Colonial Marine. Egy ember úton indul az állomásról, ahol elfelejtette, amikor a támadás idegenek. Minden emberi élet - ez egy végtelen verseny és harc a túlélésért. Ő lesz ki az állomásra, és menekülni a környező lények. Ő - az a tárgy, amely folyamatosan vadásznak, így nem pihenni egy percre. A következő karakterek - Alien, amelynek fő feladata, hogy megvédje a kaptár a tengerészgyalogosok, és megpróbál és kap az állomás Marines. Ebben az esetben a játékos vállalja a szerepét, egy közönséges idegen. És egy másik karakter - Predator. Ő vezeti a vadászat a tengerészgyalogosok, hogy visszatérjen a lopott hajót. De gyakran esik áldozatul idegenek, így meg kell harcolni velük. Előfordul, hogy az Aliens, Predator szaga és menj a nyomában. Meg kell keresni menedéket, és végül megpróbálja pótolni az elveszett erőt, hogy ne legyen áldozat végül. Mindegyik karakter saját módon foglalkozik ellenségek és a speciális fegyverek, ami segít túlélni a végtelen csaták. Tudod ki egy cég az egyiket, majd vegye fel a multiplayer mód. Ez félelmetes! Majd meglátod, nem tudod elszakítani magamat tőle a játék! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more