Könyvjelzők

Csábít

Alternatív nevek: Allure, Glamour

Üdvözöljük a lenyűgöző fantasy világ Allure online!

Kiindulva ebben a világban is nagy az Úr, miután létrehozta a káoszból ég és föld. Ura a föld lakott az emberek, az ég kitisztult szellemek. Ekkor jelent meg a földön ravasz gonosz mágusok, akik találtak erőt olyan forrásból, amely az úgynevezett "a vér a Nagy Úr." Mágusok engedelmeskednek a természet erőit, és a varázslatot, varázslók alárendelve gyenge emberi elme. Klán szellemek, büszkén nevezte magát "Lord of the test" megvetette halandók élnek a földön. Varázslók és szeszes harcoltak egymással a hatalomért a világ, és nem volt vége, hogy ezt a háborút, és nem volt benne a győztes.

Közben az emberek hoztak létre két hatalmas birodalom, és átvette a világ sorsa a te kezedben van. A döntő csatát nyerte meg a Sárga Császár. Szövetséges erők varázslók, szellemek és az emberek, akik imádták őket, megtört, Uruk megölték a csatában. Legerősebb a napkeleti bölcsek bebörtönözték egy varázslatos edényben.

Kilenc évszázaddal az emberek, varázslók és szellemek éltek a világbirodalom az emberek nőtt és virágzott.

, De az évszázadok során erő varázslatok gyengült.

És kolostori bűvész lett a megtestesült gonosz erőket, alig várja, hogy a szabadság, alig várja, hogy elpusztítsa és rabszolgává az emberiség egy csodálatos világ, amely magában foglalja Allure online játék.

Hol van az a bátor harcos, aki legyőzte a gonosz erők? Hol van a bölcs varázsló, aki megszelídíteni a gonosz szellemeket és ellenségei is belevetette magát a port? És hol van a bölcs tábornok, aki vezet egy sereget a csatába, és megmenteni a világot a pusztulástól? Lehet, hogy te leszel a hős és megmentője ezt a gyönyörű világot?

Allure online játék egy nagyon szerény rendszerkövetelmények

  • Intel Pentium IV 2,33 GHz
  • 256 MB RAM
  • 128 MB videokártya
  • Internet csatlakozás

Kezdjük a játékot Allure online, akkor regisztrálnia kell a játékot karakter.

Vegyél részt a játékban Allure nagyon egyszerű. A jobb felső sarokban a blokk "Authorization" kattintson a "regisztráció".

A következő oldalon adja meg login (aki megalkotta a neve a hős), adjon meg egy erős password és e - [ _20_] mail (ható - jön aktiválási kód). Azt is el kell olvasni, és megerősítené, hogy egyetért a jelen megállapodást és játékszabályok .

Kattintson a "Register". Allure online check telt el.

A játék az interneten Allure, ki kell választani egy karaktert a követői a három iskola a mágia és harcművészet - három osztályt játszható .

Cobo - mesterei kard harci, nagy támadás és védekezés, képes megszelídíteni a vadon élő állatok, alakítja át őket hűséges barátok és elvtársak.

Amrita - hatalmas varázslók, rájuk az erők a szél, föld és tűz. A varázsa, és varázslatokat, akkor azonnal mozogni a térben és szállít zúzás fúj nagy távolságra.

Hívei po - mesterlövészek, és rendelkeznie kell a szél erejét, valamint egy íj és nyíl. Mély ismerete a filozófia és a képesség, hogy ön-koncentráció, hogy azok megállíthatatlan a csatában.

Között követői különböző iskolák állandó harc a hatalomért, mindegyiknek megvan a maga erősségei és gyengeségei.

Allure Online játék megadja a lehetőséget, hogy válasszon egy kellemes karaktert, amely illeszkedik az Ön ízlése és képességeit.

Regisztráció Allure megmutatja neked a hatalmas fantázia világ ősi rejtélyek és csodák, létrehozta a legújabb számítógépes technológia. Tökéletesen olvasható, világos és reális táj az évszaktól függően változhat és az időjárás. Látni fogja, hogy a virágok virágzik tavasszal, nyári hőség és a szárazság, az őszi levelek pedig a sárga és ősszel. Télen minden borítja hó és jég, és kap egy pár sötét, mert a télen -, míg a gonosz szellemeket.

Játszd Allure - ez azt jelenti, feltárja titokzatos alvilági harcolni ijesztő szörnyek és szinte legyőzhetetlen főnökök . A győzelem nehéz volt, de a jutalom nagy - mágikus leletek , magic könyv , megnyitva az utat az új és új játék helyszínek, új feladatok és küldetések, új ellenségek és díjakat. Fight egyaránt lehet egyedül, és egy csapat megbízható barátok.

Természetesen a legérdekesebb -, hogy harc a többi játékossal Singles matches és hatalmas csaták .

Ha fáradt a harcok, vagy egyszerűen csak szeretné, hogy frissítse a fegyverek és páncélok, kipróbálhatja magát szerepében kereskedő .

Gyűjtsd öklét akarat és bátorság, meghívja az igaz barátok, és kezdj el játszani a Allure!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more