Könyvjelzők

Alfa Centauri

Alternatív nevek:
Az

Alpha Centauri egy űrstratégia egy olyan fejlesztőtől, aki régóta elnyerte a játékosok tetszését szerte a világon. A játék PC-re készült. Ma már kortalan klasszikusnak nevezhető a játék. A grafika már nem tud lenyűgözni senkit, de nem minden olyan rossz, főleg egy jó stratégiánál a csúcsgrafika nem kötelező tulajdonság. A játék hangzása kiváló, a hangjátékra és a zeneválasztásra biztosan nem lesz panasz a játékosoknak.

Ebben a játékban a cselekmény szerint az emberiség egy fontos történelmi eseménnyel, az űrgyarmatosítás kezdetével áll szemben. Te leszel ennek a folyamatnak a felelőse.

A kolonizálandó bolygó neve Alfa Centauri.

Válassz egyet a hét elérhető frakció közül, és kezdd el felfedezni a lakatlan bolygót egészen a közelmúltig.

A folyamat kezelése nem lesz egyszerű, és a fejlesztők az intuitív tanulásról gondoskodtak, hogy könnyebben megszokja.

  • Fedezze fel a bolygó felszínét és belsejét hasznos anyagok után kutatva
  • Győződjön meg arról, hogy minden lakos rendelkezik elegendő tartalékkal
  • Hozz létre egy hadsereget a település védelmére

Ebben a játékban egy rendkívül fejlett AI-rendszerrel kell szembenéznie. A játék során úgy tűnik, hogy az ellenfél valódi személy.

Sok stratégiával ellentétben ebben az esetben nagyon rugalmas irányítási rendszere lesz. Nemcsak megépítheti az általa választott egységeket, hanem lehetőséget is kap arra, hogy saját maga tervezze meg azokat. Ebben a folyamatban fontos az optimális védelmi szint, a manőverezőképesség és a fegyverzet közötti egyensúly elérése. Ezenkívül a megszerzett egységek nem lehetnek megfizethetetlenül drágák.

Mindegyik javasolt frakciónak megvan a maga vezetője és saját jellemzői. Ha van elképzelésed arról, hogy milyen játékstílus illik hozzád, válaszd ki a legmegfelelőbb frakciót. Ha még nem ismeri ezeket a játékokat, megpróbálhat véletlenszerűen választani. De fontos észben tartani, hogy a játék kezdete után nem változtathatsz a választáson, mindent elölről kell kezdened.

Az Alpha Centauri játéka biztosan tetszeni fog a Civilization játéksorozat minden rajongójának. Ennek a játéknak ugyanaz a fejlesztője. Ez a projekt a híres játékciklus előfutára.

A civilizációhoz hasonlóan az Alpha Centaurit is többféleképpen lehet megnyerni:

  1. Diplomácia
  2. Tudomány és technológia
  3. Katonai terjeszkedés

És persze kultúra.

A békés utat választva ne feledje, hogy erős hadsereget kell fenntartania, különben az alattomos ellenségek erőszakkal akarják elvenni az összes eredményét.

A kiválasztott frakció a végső játékot is befolyásolja, hiszen mindegyik vezetőnek megvan a maga végső célja, amelynek elérése egyenlő a győzelemmel. Ezért nagyon fontos, hogy olvassa el a frakciók jellemzőit, így tudni fogja, mire törekszik.

Az

Alpha Centauri ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán. A játék már régen megjelent, és jelenleg meglehetősen olcsón beszerezheti ezt a remekművet a könyvtárában.

Kezdj el játszani most, ha szereted az űrstratégiai játékokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more