Könyvjelzők

Alfa Birodalom

Alternatív nevek: Alpha Birodalom

Alpha Empire Online - stratégiai böngészős játék a figyelmet a játékosok izgalmas nagyszabású csatákat helyet ellenőrzése a galaxis Alpha. Ebben a legérdekesebb és fantasztikus telek lenyűgöző grafikával minden stílus fantázia rajongók egyszerűen nem képesek elhagyni közömbös!

Ahhoz, hogy megértsük a legújabb technológiát, amelynek felhasználásával készült Alpha Birodalom online játék, a számítógép meg kell felelniük az alábbi minimális rendszerkövetelmények:

1. Processzor: Pentium 133 MHz (vagy hasonló)

2.. A belső memória 16 MB,

3. Szabad lemezterület - 60 MB.

Ha minden jól megy, nyugodtan folytassa a regisztrációs lap a játékban Alpha Empire:

Enter login - név, amit meg kell játszani Alpha Birodalom

Érvényes e-mail címét, hogy megkapja játék hírek vagy jelszó visszaállítás,

Ezzel a jelszóval,

Jelszó megerősítése;

Enter angol szavakat a képen látható.

Nyomja meg a "Start Game" Alpha Birodalom színpadon befejezi online regisztráció. A következő lépés - a választás az in-game versenyen, rövid leírását, amely látható a hivatalos oldalon, mielőtt megy a regisztrációs oldalra Athanaton:

1) a Terran (ők - az emberek) - a legtöbb fiatal helyi versenyen, de már bejelentette azon szándékát, hogy irányítani helyet területére. A megkülönböztető jegye - kombinációja páncél / teljesítmény / sebesség - lehetővé teszi számukra, hogy meghódítsa hatalmas nyúlik a térben.

2) Ksenoborgi (bogarak) - tökéletesen alkalmazkodó és számos faj, amely Alpha Birodalom játszani elég érdekes, mert vissza gyorsabb, mint az összes egészségügyi és az energia, a legnagyobb terjedése károsodásának és hajókat - a legolcsóbb.

3) Drakkar - nagyon régi, de nem emberi, faj. Tartják magukat jobb, mint a más fajok, amelyek véleményük szerint szinte nem különbözik állatokat. Legalkalmasabb Azoknak szól, akik részt vesznek a játékban, nem több, mint naponta 1-2 alkalommal a hajókat Drakkar energia tárolására leglassabb, de sok. Továbbá, ha nem remélheti, hogy a játék az online Alpha birodalom gyakori támadások idegen földeket, hanem csak azt, hogy békésen fejlődni a rendszer, csak igénybe a kényszerített védelem - ez a verseny tetszik a legjobban.

Szóval, úgy döntött, a "népszerű", és elkezdett végre a játék Alpha birodalom online. Mit látni fogja az első helyen:

-Star,

Planet,

Több aszteroidák.

Ezen a ponton lesz a háztartási szektor ("Metropolis") - a személyes tér, de akkor kap, ha senki sem tud. Főoldal azonos akciójáték Alpha Empire Online bontakozik közös galaxis, amely több ágazatban, amelyek befogadására három-hét bolygó minden. Ahhoz, hogy az általános galaxis, nyitott portál és küldje át a gyarmatosító.

A legfontosabb, amit érdemes megjegyezni:

A metropolisz nem tud senki, de te,

Gyenge-through portálon át csak a gyarmatosító és felderítő,

Lehet ülni egész élet a nagyvárosban, de a legvalószínűbb, akkor lehet megunni. Létrehozása kolóniák! Különösen nem gyarmatok, a játék lesz értelme,

Térkép nem találja a rendszer, egyszerűen azért, mert nincs ott.

A rendet, amely azt diktálja, az online játék Alpha Birodalom csapódik le, hogy a következő intézkedéseket: erőforrások megtakarítása, hogy tanulmányozza a háromdimenziós technológia fa technológiát, hogy javítsa a bolygót, és gyarmatosították új építésű flotta! Határozottan valamit csinálni, és hol nő, így ... szívesen helyet a fedélzeten!

Azok
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more