Könyvjelzők

Anarchy Online

Alternatív nevek: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online játék mindenki által elismert MMORPG, amely be van állítva a távoli jövőben a bolygón Rubi-ka.

Planet fedezte véres harca a vállalat Omni-Tek, és a lázadó klánok az irányítást a bolygó, valamint a betétek notum (üzemanyag nanorobotok). Indítsa el a játékot Anarchy Online van, mint a belföldi illetőségű az egyik bolygó a galaxisban tartományi futás egy erős vállalat.

Játék Anarchy Online történik grafikusan nagyon szép, jó érzés, hogy a fejlesztők dolgoztak történet, és a zene is jól választott.

Mielőtt elkezdené játszani Anarchy Online, akkor regisztrálni kell. Vegyél részt a játékban Anarchy Online a szokásos:

Szükséges felhasználói nevet

Email

Gombot, és erősítse meg a jelszót

Olvassa el a licenc és a felhasználói szerződések

Ha szükséges, akkor iratkozz fel híreket Funcom. És ha már regisztráltál a Funcom, majd regisztrálja újra nem kell, csak ugorj közvetlenül a második szakaszban. Az Anarchy Online regisztráció is a letöltés a játék kliens. Töltsd le az eredeti játék kliens, és telepítése a számítógépre, akkor kap hozzáférést nem csupán az eredeti játékot, de azt is, hogy a feltöltött Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden és a Legacy a Xan.

Amikor Anarchy Online regisztráció befejeződött, akkor létre kell hoznia a karaktered: meghatározni a frakció (Neutral, klán, Omni-Tek), faji, nemi, egyedi képességek és szakmák a jövő karakter.

Az Anarchy Online játszhat az egyik a négy versenyen. Homo Solitos több, mint bármely más azonosítható a modern ember, és faji funkciók segítségével a játékosok sikerül olyan szakmát, de nem szakosodott bármely területen. Atroksy - a nem nélküli lények nagy erőt, állóképességet és odaadás, így erőt és kitartást magasabb, mint a többi faj, amely lehetővé teszi számukra, hogy nagy harcosok.

Opifeksy - a verseny számára létrehozott intelligencia és fedett műveleteket jellemzi magas Agility és kerüli ki, amely lehetővé teszi a tagok, hogy elkerüljék a legtöbb támadás.

Nanomagi - a legfiatalabb faj, intellektuálisan és szellemileg fejlett, de korlátozott erőt és kitartást paramétereket, ami csak létezik a bolygón Rubi-Ka, mert az egyedi tevékenység szervezetekre.

Anarchy Online játék, úgy, hogy a sok-sok éven át, a város a jövőben, ahol a játék karakterek mozogni a városban az autók és a repülőgépek, ahol minden karakter kezében a különböző fegyverek, beleértve a lőfegyvereket, a komplex olyan hasznos és nem csak a védelmi eszközöket.

Kiegyenlítés Anarchy Online lehet bizonyos mértékben összefügg a középkori játékot, feltéve, hogy van, hogy a vásárlások nem varázslók és a különböző gyártók, és automatikus üzletek és nanotechnológia, ahelyett, hogy tanulmányozza a varázslat fogja használni agyi implantátumok .

Az Anarchy Online, mint a középkori játékokat, akkor várják a csatát, csapat kirándulások és a rengeteg küldetés. A játékban Anarchy Online Ön képes lesz arra, hogy szembe egyetlen probléma: hol kap néhány extra órát a napon tölteni a játékot, és merüljön el a világban a Rubi-Ka után, akkor nem valószínű, hogy elszakadni tőle hamarosan. Játék online játékot, mint Anarchy rajongók megszokott MMORPG, és a szurkolók a futurisztikus játékok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more