Könyvjelzők

Angry Háziállat

Alternatív nevek: Mérges állatok, dühös Házi kedvencek

Angri Patsy játék, gyönyörű grafikával és érdekes telek lehetővé teszi, hogy belevetette magát a csodálatos mese világ tele kaland és küzdelem. "Több millió évvel ezelőtt, a kis állatok élvezni az életet a Földön. De ... "- ezekkel a szavakkal kezdődik az egyik legrosszabb konfrontáció ragadozók és növényevők. És most itt az idő, hogy beavatkozzon, hogy helyreállítsa a rendet és helyreállítani az egyensúlyt.

Csatlakozz a játék Angry Háziállat egyszerű: először ki kell választani a nevét és nemét a karaktert, és válassza a Nézet - macskák, mókusok és pingvinek. Épített épületek fehérje gyorsabb macska gyorsabb elszámolási terület és épület pingvinek könnyebb elviselni a gonosz dinoszauruszok támadást. Angry Háziállat online regisztráció lehetővé teszi, hogy fontolja meg, milyen előnyökkel szeretne kapni - Cat mozgékonyság, gyorsaság, erő vagy fehérje pingvinek. A játék elején akkor segít az asszisztens. Ha játszunk a macskák, akkor hívják "Kitty".

Angry Háziállat lehetővé játszani olyan helyen, ahol a számítógép és az internet, mert a rendszer követelményeinek a játék csak nevetséges - az internet-hozzáférést, a böngésző támogatja a Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, stb. . ), És egy számítógép, amely nem tudott megbirkózni egy ilyen játék, ha ez nem éri meg a Műszaki Múzeum, lesz hamarosan.

Ebben a játékban vannak olyan karakter jellemzők, amelyek befolyásolják az eredményt a csata dinoszauruszok: a bátorság, nagyság, ellátás, gondozás, Vezetés, elrejtése és aszerint, hogy versenyezni némelyik jobb, fejlettebb, mint mások.

Regisztráció Angry Háziállat véget ért, és a játék már elkezdődött. Eközben a rakéta tört, és ragadtunk egy kis szigeten teljesen idegen az Ön bolygóra. Először is, van, hogy törölje a területen építési gyomok. Lehet, hogy talál néhány hasznos források feltárás közben. Először is meg kell építeni egy tejüzem, amely termel 10 egység tejet óránként.

Angry Háziállat online játék a következő sor erőforrások - fa-, fém-, energia-épületek, valamint a tej és gyógynövények az egészséges szervezetben. Dühös Háziállat online játék van egy kifejlesztett rendszert küldetést, és különböző feladatokat, amelyek közül az első az volt, hogy egyértelmű a hely, ahol élni és épít egy farmon. Most már lehet kapni a jól megérdemelt díjat - 10 fa, 10 fém-, 10 és 10 energia tejet. A következő lépés az épületek építése a termelés az egyes erőforrások - mint például a fűrészüzem vagy vas az enyém. Ezen kívül minden, az épületek is javítani - például, ha van tapasztalata, és elegendő anyagi kapcsolja be a fűrészüzem a fűrésztelep és elő sokszor több erőforrást. De míg a kis város nem képes ellenállni a beáramló ragadozók, így viselkednek óvatosan. Most meg kell, hogy válassza ki a beállításokat a város. Miután elfoglalták az alapvető forrásokat jó lenne lassan, de biztosan kezd javítások rakéta, hogy megadja a lehetőséget, hogy rendezze a hold, mely oly gazdag természeti kincsekben. Közben a város is épült, a szélgenerátor, és készen áll, hogy megvédje, dinoszauruszok fogott ki őr, és megtett minden a forrásokat. Építsd a szükséges épületek, és mindent megtesz, hogy visszaállítsa igazság a tündér világ. Kell a harcot, vagy akkor játszani Angry Házi kedvencek, és megérteni, hogy legyőzte.

Játék Dühös Háziállat online, csak hihetetlenül szórakoztató és színes grafika hagyja csak a legjobb benyomásokat és időt a játék nem úgy tűnik, teljes mértékben a shuffle. Játék online játék Angry Háziállat jobb a barátokkal, mert együtt lehet gyorsan és könnyen legyőzi a gonoszt dinoszauruszok. Szintén a játék egy általános kategória, amely lehetővé teszi, hogy megértsük, hogy mi pont a világban van, és akkor tud segíteni, vagy zavarja más játékos az utat a győzelemhez.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more