Könyvjelzők

Animal Crossing: New Horizons

Alternatív nevek:

Animal Crossing: New Horizons nem csak egy farm, hanem egy egész világ, amelyben minden játékos nagyon jól érzi magát. Itt kiváló minőségű 3D grafikákat talál rajzfilm stílusú. A zenei tartalom nagyon kellemes és megnyugtató.

A játékban felszereled a szigetedet, és a barátaid segítenek ebben.

Mint mindig, az elején meg kell látogatni a karakterszerkesztőt. Találj ki egy nevet a főszereplőnek. Válasszon nemet, megjelenést és frizurát.

Ezután eljutsz a varázslatos szigetekre, ahol a játékidő nagy részét kell töltened.

A játék feltételesen a farm műfajhoz tartozik, de nem csak egy veteményeskerti szimulátor. Minden sokkal érdekesebb.

Eleinte egy sátorban fog telepedni, és az első dolog, amit meg kell tennie, az az, hogy normális lakhatást kell szereznie.

A szigeteken mindent megtalál, ami ehhez kell. Ezután különféle tárgyakat és anyagokat kell összegyűjtenie, hogy eszközöket hozzon létre belőlük.

Sok érdekes tevékenység van a játékban:

  • Horgászat
  • Rovargyűjtés
  • Építés, majd a ház és a környező terület feljavítása, fejlesztése
  • Különféle háztartási cikkek és dekorációs cikkek gyártása
  • Erőforrások és termékek kereskedelme

A rövid lista sajnos nem mond el mindent.

A horgászat az egyik legérdekesebb tevékenység a játékban. A kifogott halat a helyi múzeumnak adományozhatja, vagy otthonában kiállíthatja trófeaként és dísztárgyként.

A játékban az idő a valós idővel szinkronban folyik, a játék napja megegyezik a normál nappal.

Horgászatkor vegye figyelembe a napszakot. Minden halfajtának megvan a maga időszaka, amikor a legnagyobb az esély a kifogásra.

Rovargyűjtemény készítése is érdekes tevékenység. Építsen hatalmas gyűjteményt otthon, vagy segítse ezzel a helyi múzeumot.

Díszcikkek vagy ruhák vásárlásához pénzre lesz szüksége, amelyet úgy kereshet, hogy különféle tárgyakat vagy összegyűjtött forrásokat ad el a helyi boltban. Az árak minden nap változnak, próbáld meg eladni azt, ami aznap a legtöbb profitot hozza.

Játékon belüli pénzért nagy projekteket valósíthat meg. Például, hogy fizessenek gyönyörű hidak építésére a szigetek között, vagy kecses lépcsőket építsenek, ahol szükség van rájuk. Ez megkönnyíti a területen való mozgást és javítja az esztétikai megjelenést.

Az üzletben bizonyos napokon akciók vannak. Szezonális rendezvények, ünnepek alkalmával lehetőség van olyan egyedi tárgyak vásárlására, amelyek máskor nem vásárolhatók meg.

Az Animal Crossing: New Horizons játéka egyszerű és nagyon szórakoztató. Mint sok hasonló játéknál, itt is rendszeres látogatás szükséges, hogy ne maradjon le az érdekességről. De ha csak néhány perced van, akkor nem számít, mire van szükséged, ilyen rövid időn belül lesz időd megtenni.

Animal Crossing: New Horizons ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani és merülj el egy pozitív légkörben kellemes zenével, gyönyörű grafikával és érdekes feladatokkal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more