Könyvjelzők

Anna 1800

Alternatív nevek:

Anno 1800 egy izgalmas stratégia, amelyben meghatározza a győzelemhez vezető utat. A játéknak jó grafikája van, amely hihetetlenül valósághűnek tűnik. A szinkronjáték professzionális színvonalon történik, a zenei kompozíciók nem fárasztanak el egy hosszú játék során.

A 19. században kezdesz játszani, és képes leszel irányítani a választott kultúra fejlődését a történelem hátralévő részében. Mielőtt elkezdené játszani az Anno 1800-at, egy rövid oktatóanyagon tanulja meg az irányítás alapjait. A többit már játék közben meg kell tanulnod.

Ez a játéksorozat elég régen jelent meg. A játékok bizonyos mértékig hasonlítanak a sokak által ismert civilizációhoz. De itt nem a kőkorszakban kezdődik, és ezért a játék az első percektől sokkal aktívabb.

Ön dönti el, melyik utat választja a sikerhez:

  • Hadviselés és hódítás
  • Tudomány és technológia fejlesztése
  • Diplomácia és intrika nemzetközi szinten
  • Művészet és a világ csodáinak létrehozása

Amint azt valószínűleg már megértette, a játék pontosan azt a stílust tudja kínálni, amely az Ön számára előnyösebb lesz. Játszhatsz gazdasági stratégiaként az állam és a városok fejlesztésével és modernizálásával, vagy végtelen hódító háborúkat vívhatsz. A választás a tiéd.

A játék környezete folyamatosan változik, egy új korszak beköszöntével új technológiák válnak elérhetővé. Változik az éghajlat és a szomszédos államok hozzáállása. Milyen gyorsan és sikeresen tud majd alkalmazkodni az új valóságokhoz, és ez határozza meg, hogy jólétbe és győzelembe tudja-e vezetni országát.

Minél fejlettebb lesz országa, annál könnyebben kezelhető bizonyos tevékenységi területek. Ellenkező esetben csak a termelési folyamatok menedzselése venné el minden idejét, és más tevékenységekre kell figyelnie.

A technológia mellett új erőforrásokra van szükség, például egyre nagyobb lesz az igény az olajra vagy akár a nukleáris üzemanyagra is. Fontos, hogy az ilyen változásokat időben észrevegyük, és mielőbb megteremtsük a szükséges mennyiség termelését.

A

játékmód sok, mindenki kiválasztja a megfelelőt. Játsszon kampányt, vagy válasszon egy véletlenszerű térképet, amely a megadott paraméterek szerint generálódik. Online játék egy vagy több játékossal is elérhető.

Játszhatsz, ameddig csak akarsz, minden alkalommal más országot vagy akár kontinenst választva, és minden alkalommal más lehet a fejlődés útja. Próbálja ki magát egy katonai stratéga vagy egy bölcs uralkodó szerepében, ha újra végigmegy a játékon.

A harcrendszer világos, valós idejű stratégiai stílusú. Irányítsa a katonai egységeket és határozzon meg célokat, a többiről ők gondoskodnak.

A játékban található

mesterséges intelligencia jól alkalmazkodik a stílusodhoz, és még ha egyjátékos kampányt is játszol, mindig lesz ellenfeled, akivel versenyezhetsz.

Anno 1800 ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs mód. A játék megvásárolható a fejlesztő weboldalán vagy a Steam portálon.

Telepítse a játékot most, és váljon tetszőleges állam vezetőjévé!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more