Könyvjelzők

himnusz

Alternatív nevek: Anzême

Gem himnusz kaland 10 évig.

Néhány év elteltével a BioWare stúdiója teljesen új játékot bocsátott ki fantasztikus történetével. Az Anthem játék, még fejlesztés alatt áll, felkeltette a játékvilágot, különösen az 2017-es E3 kiállítás után.

A prezentációs videóból világossá vált, hogy a himnusz egyre inkább hajlandó lesz játszani, hiszen elképesztő kalandokat vár. És a platformokon fognak megjelenni:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Bet a legizgalmasabb hír az, hogy a projekt tervezői a következő 10 évben kísérik az utódaikat. Ez még nem tisztázott, folytatásként add-onok vagy egyedi játékok formájában lesz.

himnusz a poszt-apokalipsziához.

Download Anthem lehet 2018-tól, így a fejlesztőknek még van ideje, hogy elárasztják az univerzumot, amit új csodákkal fejlesztettek ki. Olyan időben kell rendeznie, amikor a bolygó katasztrófa volt. És régen történt, megítélve a vadon élő területek pusztulásait. Az emberek a régi nagyváros régi romjaiban telepedtek le. Ma csak olyan állapotban tudják megtartani őket, hogy elviselhető az életben, védve őket a „nagy föld” falától.

. Egyértelmű, hogy egy nap szörnyű baleset történt, amely megsemmisítette a civilizációt. Csak egy maroknyi ember maradt fenn, és nem él, hanem túlél az új világban. Néha ki kell mennie a településükön kívül. Ebből a célból speciális védőruhákat fejlesztettek ki, amelyek tartós páncélzattal vannak felszerelve. Teljesen megvédik az embereket a külső környezetektől, de még nem világos, hogy mit félnek a légkörtől vagy attól, hogy benne élnek.

Ebben a szerepjátékban nincs veszélyes helyzetek. A napi életben kell maradnia, küzdenie és ki kell lépnie a nehéz helyzetekből. A zsoldos lesz, és három partnerrel együtt a Himnit is meglátogatod, hogy felfedezzük a vad természetet. Tele van minden gonoszsággal, amely bármikor készen áll a támadásra. A városi korlátoktól eltekintve vigyázz, mert mostantól az életed egy szál lóg. A vad dzsungelben lakó szörnyek mellett sok más ellenfél is létezik az ellenséges település lakóinak. Ők is vadásznak ritka artefaktumokat, amelyek megkönnyítik az életet nehéz körülmények között.

Éppen ezért jobb, ha csapatként veszélyes utat kell folytatnunk, hogy bármikor segítsen egymásnak. Terv kidolgozása, követése, és a bányászott termékek közös előnyökkel járnak a művelet valamennyi résztvevőjéhez.

A felszerelésről.

El kell külön mondani a jelmezeket és a fegyvereket. A ruhák, amelyekben a hősök öltözöttek, a Javelin exocosuits, és minden olyan funkcióval vannak ellátva, amely túlélésre kényszerül a környezetben. Különböző típusúak, és mindegyikük saját fegyverrel rendelkezik. Azonban mindegyik opció megváltozhat, amikor szivattyúzik, és ez ismerős módon történik.

  • A terepterület
  • Kérj tárgyakat
  • Használja őket a személyi felszerelés frissítésére (űrhajó, fegyver)
  • Vásárlás és vásárlás a hiányzó elemek

A legjobb páncélozott felszerelés, lehetősége lesz arra, hogy ne csak felgyorsuljon futás közben, hanem egy jetpack-szal is repüljen, sőt még a vízbe merüljön. A helyszínek bővítése olyan feladatokat biztosít, amelyeket különböző elemekben kell tartani.

Minden mit kell tennie a himnuszban, érinti Önt és a környezetet. A játékosok szembesülnek szokatlan jelenségekkel, villámcsapásokkal, más dimenziókkal és új bolygókkal. Mi történik körül, lenyűgöz és egy kicsit ijesztő. A nyílt világ elragadja, és a folyamatban lévő események dinamikája jó állapotban van a játék során.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more