Könyvjelzők

APB Reloaded Online

Alternatív nevek: APB Reloaded Online

APB Reloaded Online - új addiktív multiplayer játék, és azt mondta az ellenzék bandák és a rendőrség. Akció játék zajlik a mi időnkben, és a felhasználó megkapja a lehetőséget, hogy személyesen vegyenek részt a szét-és befolyásolja a végeredményt.

Eredetileg nlayn játék APB Reloaded által kifejlesztett Realtime Worlds, de megszerzését követően játékosok Először is, azt már lényegesen nagyobb, és hozta a következő szintre. A fejlesztés a játék részt David Jones, aki a fejlesztő a híres játék GTA.

APB Reloaded online játék a következő minimális rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer: Windows XP,

- CPU: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Videó: 256 MB Radeon X1800,

- DirectX 9. 0s;

- Szabad hely a merevlemezen: 5 GB

- Internet-kapcsolat sebessége: 512 kbit / s.

A gyakorlatban ezeket a paramétereket a könnyű játék nem lehet elég. APB Reloaded online játék , amely a következő ajánlott követelményei:

- Operációs rendszer: A Windows Vista / A Windows 7;

- CPU: 2. 4 GHz Intel Core 2 Quad vagy azzal egyenértékű,

- RAM: 4GB,

- Videokártya: GeForce 8800 GT 512 MB vagy azzal egyenértékű,

- Szélessávú internet kapcsolat.

Ha a paraméterek teljesítik a számítógépes játékok ezután tenni p egistratsiya Game APB Reloaded . APB Reloaded online regisztrációs Nagyon kevés időt és úgy tett, kényelmes. Mert ezt az online játékot meg kell választani "Download", akkor letölti a fájlt "Zapuskatre." Ha a fájl telepítve van a számítógép, csak futtatni, és kövesse az utasításokat. Ekkor p egistratsiya APB Reloaded véget ér, és elindíthatja a játék.

ÉS gras APB Reloaded Online lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy játsszon az egyik a két frakció: BŰNÖZŐK vagy végrehajtók .

Bűnözők - ez a frakció a banditák, ők a kezdeményezői a bűncselekmények San Paro. Bandits - ezek a srácok, akik békésen is, nem él, és folyamatosan szerveznek különböző betegségek, mint okoz heves reakciót rendőrség. Állandó oldalán a banditák, a felhasználónak meg kell végezni két fő feladata a bűnözői csoportok a város. Az első feladat nem lesz nagyon felelősségteljes, alapvetően mindent csökken a carjacking, majd eljuttatni a megfelelő helyre, rajz graffiti, lopás a gyógyszerek, és hasonlók. Mivel az összes ezeket a feladatokat, a hatóság a lejátszó emelkedik, és kap bonyolultabb, felelősségteljes és veszélyes munka. Természetesen, nem fog nőni, és jutalmazza a munkát. És grata online játék APB Reloaded banditák is érdekes, mert a sokszínűség és az eredetiség a munkahelyek kapunk. Például, ha az elején a misszió került munkát csak lopni, és a kocsit, hogy a megfelelő helyre, a feladat, akkor lehet egészíteni jelentősen, attól függően, hogy a helyzet, amelyben volt egy játékos. És persze, ez a helyzet kell, hogy megtudja, mi nem mindig könnyű, de mindig lenyűgöző.

Végrehajtók. És grata online játék APB Reloaded a rendőrség - ez azt jelenti, hogy óvja és védje a várost a törvényen kívüliek. A feladatait a rendőrség bűnözők benne, hogy ez nem olyan egyszerű. Nem mindenki megy, hogy hatékonyan elkapni a bűnözőket. Játszik a rendőrség, a játékos kap feladatokat az ügynök Prentiss Tigers és Praetorians. A rendőri munka nagyon egyszerű, és nem veszélyes. Például, a feladat, hogy szállít arany vagy nagy összegű pénzt pontból a B pont nehéz és veszélyes. Annak ellenére, hogy a páncélozott autó és más fokozott biztonsági intézkedések, lehetséges, hogy az értékes rakományt is elfogott. Természetesen banditák már ismerik az útvonalat, és kész lesz támadni minden pillanatban. Lehet, persze, hanyatt-homlok rohan egyenesen a kívánt pontot, és naedyatsya hogy banditák nincs ideje megfelelően reagálni, de akkor jön egy másik útvonalon, majd a támadók nyomába sokkal nehezebb.

Grafika ebben a játékban a legmagasabb szinten, pontosan hogyan és kiforrott rendszer.

Ki APB Reloaded játék dönt felhasználók számára. Az egyetlen dolog, hogy pontosan tudjuk, mi játszani APB Reloaded lesz érdekes, nem számít, ki játszunk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more