Könyvjelzők

aquatico

Alternatív nevek:
A

Aquatico egy városépítő, amelyben lakhatóvá kell tenni az óceán fenekét. A grafika jó, valósághű stílusban készült. A zene kellemes és nem idegesítő.

A jövőben az emberiség tettei a Föld ökoszisztémájának pusztulásához vezettek. A túlélők kénytelenek az óceán mélyén keresni a megváltást.

Segíts a túlélőknek újrakezdeni és helyreállítani a civilizációt.

Az itt található vezérlők nem bonyolultak, de még ha nem is gyakran játszik ezekkel a játékokkal, egy kis edzés a játék elején segít rájönni.

Ezután kezdj el túlélni az óceán barátságtalan mélyén.

Tengeralattjárót építeni nehéz feladat, de egy egész várost a víz alatt építeni több százszor nehezebb.

Az Aquatico játékának legjobb módja, ha szánja az időt, és minden mozdulatára gondol.

  • Fedezze fel a létfontosságú erőforrások mélységét
  • Gyártóépületek építése víz alatt
  • Oldja fel és alkalmazza az elveszett technológiákat
  • Közösségi lakóház építése kupola építésével

Természetesen a legelején csak egy kis víz alatti bázis lesz, ahol nagyon szűk épületekben húzódnak meg az emberek. A helyzet javítása érdekében első lépésként expedíciókat küldenek a mélységek felfedezésére és ásványok felkutatására. Miután megállapította a szükséges kitermelését, megkezdheti az alap fokozatos bővítését. Az óceán egyedülálló hely, a mélységtől függően nagyon eltérőek a körülmények és a víz hőmérséklete. Érdemesebb a lakosságot a felszínhez közelebb kupolák alá helyezni, az ipari létesítményeket pedig mélyebben a víz alá építeni.

Elegendő drónt és járművet kell építeni, amit az emberei használhatnak.

A védelemről is gondoskodni kell. Sok lény él a tenger mélyén, és nem mindegyikük lesz elégedett egy emberrel, és néhányan elégedettek lesznek a bőséges táplálék megjelenésével.

A fosszilis lerakódások feltárása mellett az expedíciók a hőmérséklet monitorozásával is tanulmányozhatják a mélységet. Az úttörők által talált egyedi tárgyak, valamint a ritkaföldfémek nagy segítségére lesznek a településnek.

Minél nagyobb lesz a város, annál mélyebbre kell merülnie az óceánban, hogy megtalálja, amire szüksége van.

Próbáld meg ne zavarni a víz alatti életet, különben nagyszabású támadásokra provokálod a helyi lakosokat.

A technológiai fa nagyon kiterjedt és elágazó, bizonyos szakaszokban különböző fejlesztési utak között kell választani. Nincs jobb megoldás, minden a játékstílusodtól függ.

A későbbi szakaszokban gondolni kell a település lakóinak szabadidős eltöltésére. Nyitott kávézók, sushi bárok és még mozik is. Ez fényesebbé teszi az emberek életét, és javítja az életkörülményeket.

Ha meg tudja választani a megfelelő prioritásokat, akkor biztosan képes lesz egy víz alatti civilizációt olyan állapotra fejleszteni, ahol a felszínen hátrahagyott élet nem okoz nosztalgiát az emberekben.

A

Aquatico ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a hivatalos weboldalon vagy a piactereken.

Kezdj el játszani, és tudd meg, milyen titkok rejtőznek a világ óceánjainak hatalmas mélységeiben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more