Könyvjelzők

Arcane Saga

Alternatív nevek: Arcane Saga

Tény, hogy a játék Arcane Saga ismerős neked sok éven át. Épp mielőtt a nevét úgy hangzott, mint "Prius Online». Egy idő után, a projekt ezen a néven zárva volt, de most NetMarble döntés született arról, feltámadása, és térjen vissza a sorozat népszerű online játékok. Természetesen egy új projekt, hogy bizonyos mértékig különbözik elődjétől, mert a fejlesztők nem csak újra-kiadás, javították a hibát, ellenőrizd, tette a beállítások, egyszóval, mindent megtett, hogy a játék, hogy megfeleljen a követelményeknek modern online projekteket. Majdnem drámaian megváltozott, és a játék mechanika - a fejlesztők megváltozott osztályok és harci rendszer.

Ma Arcane Saga Online egy teljesen új osztályt a játékot. Többek között a projektek kiválasztja kiváló minőségű grafika és lenyűgöző videó-betétek, majd találkozott a játék során. Hihetetlen történet képes megnyerni a szívét, még a szkeptikusok.

, Mert ez a játék az interneten, akkor persze, hogy kezdődik a játék Arcane Saga regisztráció kötelező. A játék még nem alkalmas az angol nyelvű felhasználók számára. De, mint egy tapasztalt felhasználó, ezt a tényt nem szabad összekeverni. Könnyen kezelni az összes intuitív funkciók, mint az egész játék, és a regisztrációs folyamat, különösen.

Hagyományosan meg kell adnia a felhasználónevét és jelszavát, majd adja meg a címet egy elektronikus postafiókot. , Hogy töltse ki a mezőket a formában, figyelmesen olvassa el a hint rendszer.

Így elkezd játszani Arcane Saga, akkor le kell töltenie egy különleges játék kliens.

Szerint a játékosok, akik ismerik a korábbi változata a játék, és naprakész, az új projekt lett sokkal érdekesebb és ígéretes a fejlesztés. Most a játék Arcane Saga egyre érdekesebb annak a ténynek köszönhető, hogy az egyik játékos kell kezelni egy időben a három karakter:

Saját hős Adventor.

Kollégája, Anima.

Mercenary gigas.

Mint látható, unatkozott, és lazítson ebben a játékban nem kell. Mindegyik a karakterek különböznek egymástól. Meg kell, hogy tegyenek meg minden erőfeszítést, hogy talál közös nevezőt minden, és hibakeresési játék.

Bárki képes lesz játszani Arcane Saga ingyen alábbi karakterosztály:

Hume.

Lon.

Ayin.

Béria.

És egy másik érdekes tény - minden versenyen különböznek nem csak a készségek és ismeretek, hanem a társadalmi struktúra. Ez a játék célja, hogy apróságok.

A játék során fog találkozni a különböző Dungeons, ami lehet osztani többféle. Az első típus - a hagyományos vagy a hagyományos dungeon, a második - a börtön a túlélés és a harmadik, a legérdekesebb és veszélyes - dungeon tartandó időben. Minden Dungeons van egy szinten a komplexitás.

Napi a játékban várják az új feladatokat és küldetéseket. Meg kell nézd meg magad, és ossza meg barátaival!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more