Könyvjelzők

ArcheBlade

Alternatív nevek: ArcheBlade

ArcheBlade játék multiplayer játék, amely által kifejlesztett koreai szakértők. A ArcheBlade Ön fog játszani a harmadik személy.

A játékban ArcheBlade regisztráció gyors. Ahhoz, hogy regisztrálják magukat a játékban ArcheBlade, meg kell határozni:

1. A felhasználói név.

2.. Írja meg e-mail címét és jelszavát.

Játék ArcheBlade kiválasztott oldalán harcol egymás ellen.

Játék Archeblade használt speciális trükkök és a combo, hogy találni arcade játék harcol. Ön is részt vesz csapatjáték a stratégiai elemei.

Egy online játékban játszhatsz ArcheBlade egyik tíz karakter képviselt:

1. Renoah Collintz - a hihetetlen erejét felfogása helyet. Az ő specialitása, hogy megöli, de mint a scout Renoah Collintz mutatja magát több, mint tökéletes.

2.. Elika Bayer egy sötét elf. Birtokában van egy biztosító társaság és más vállalkozások. Ő vádolják létre egy univerzális fegyver.

3. Gaspar la Velfanar - tartozik a klán a törpök. Tartozik a császárné priverzhenikam sötétség. Ez a karakter képes volt megjósolni a jövőt.

4.. Cézanne La Gatal - előtt volt egy fedett nyomozó. Ő rendelkezik hatáskörét fekete mágia. Az igazi arcát soha senki nem fogja látni, mert úgy döntött, hogy megváltoztatja a megjelenését. Ő is alárendelt az Empress of Darkness.

5. Elrath Nazaruth - élt Királyság a tündék, melyek között a szeretet és odaadás. Van egy erős varázslat, és az ellenség az Empress of Darkness.

6. Dan Mei egy hatalmas harcos törzs. Ő harcol oldalán az Empress of Darkness, mert nehéz időkben ő megmentette a törzsét.

7. Tiac Thompson Jr. Senior General a hetedik liga. Mindig tartsa be a törvényt, és racionális döntéseket hozni. De annak ellenére, hogy ez volt, nagyon durva és kegyetlen. Tiac Thompson Jr. tudja, a mágia és a harcművészetek tulajdonosa.

8. Dick a Megaton Senior General Jean. Ő született a vér az átkozott, de ennek ellenére megígérte, hogy létre igazságot a világban.

9. Renny Rich'Lich Senior General Odesszában. Birtokában van a mágikus varázslat, és egy tanár az Odessza Akadémia. Az is hiszem, kém.

10. Valle Estrada Draco Emperatore a dédunokája General Dragons. Úgy ítélik meg priverzhenikom hetedik liga. Most shirif.

Mindegyik karakter egyedi képességekkel.

Ön tudja játszani a játékot ArcheBlade az interneten, ha a rendszer megfelel az alábbi követelményeknek:

1) Intel Core2 Duo 1,86 GHz - processzor.

2) 2 GB - RAM.

3) 2,5 GB - HDD.

Együtt a barátaival egy online játékban regisztrálj ArcheBlade szabad, hogy az átfutási idő még szórakoztatóbb.

Kövesse a célok magas szinten, és így keresni a siker a játékban ArcheBlade. Sok szerencsét ebben a hihetetlen és izgalmas csatákat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more