Könyvjelzők

Archlord 2

Alternatív nevek: Archlord 2

Archlord 2 játék, mely még ma is újdonság és nagy áttörést a műfajban. Ez a játék egy masszívan multiplayer online szerepjáték játék, amely azért jött létre egy fantasy környezetben. Történet Archlord 2 online - ez a konfrontáció orkok és az emberek.

A játék Archlord 2 regisztráció történik csak felnőtt felhasználóknak. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban Archlord 2 meg kell határozni:

1), az e-mail címre.

2) a jelszót.

Arch lord 2 játék, ami meghívja Önt, hogy válasszon egy oldalsó emberek vagy az orkok, és vezet, hogy győzelem.

Archlord II játék, mint a többi játék a műfaj nem használja karakterosztály rendszert. Ha elkezd játszani, és közel azonos készségfejlesztés. Csak a játék, akkor képes lesz fejleszteni a képességeit a karaktered. Ehhez kell az állomány sok türelem.

Lejátszás Archlord 2 A konkrét osztályok az egész játék, a készség, hogy meg kell javítani. Azonban sokkal érdekesebb, hogy játsszon egy hibrid osztályt, amely a különböző készségek és képességek.

Archlord 2 játék Universe Online úgy tervezték, hogy még a rövid túra a közelben lenne a kiirtása rengeteg mob.

Archhlord Game 2 kerül kialakításra, hogy az ellenség úgy tűnik, azonnal a szemét. Ezek jelennek meg a különböző módon:

1), közvetlenül a levegőből;

2), hogy kimászni a föld alatt

3) esik a fejemre a fák.

Ebben az esetben sok csőcselék nem tud ellenállni, még egy pár ütés, ami ezzel jár pogromok, és ők viszont gyorsan unatkozni.

2 online játék Archlord rendezett PvP. A fejlesztők készítettek egy számos különböző típusú csaták:

- Duel,

- Csata a klánok,

- Deathmatch,

- Vár ostroma.

Általában a játékban Archlord Online 2 nyerni azoknak, akik a játék hosszabb, és nem azoknak, akik játszottak jobban. Azaz, ha elpusztítani több szörny, tudták, hogy megvásárolja a legjobb felszerelés, és így jobban megvédhessék magukat.

Meg kell jegyezni, hogy a játék Archlord 2 folytatása az első része a történet Archlord, és méltó, hogy a idő.

A grafika a játék, játékmenet, küldetések, gyönyörű festői tájak - minden a labdát, és megérdemli a legnagyobb dicséretet.

Creation Archlord 2 az egyik legjobb a játék világát, és a játékfejlesztők is nagyra értékelik.

Merüljön el a játék világában, ahol minden felhasználó tudja fejleszteni a karakter, mint a szíve vágyik. Nem lehet ragaszkodni az osztály és faji keretek a játékban. Ez lehetővé teszi, hogy a szivattyú, ennek következtében, ez az egyedülálló karakter, mint például a hibrid mágus és gyilkos.

Megjegyzés: a PVP módban, amelyen a játék fejlesztői szorgalmasan dolgoztak. Itt található számos intézkedést, a tömeg lehetőségek kezdve a párbajok és a záró nagyszabású vár ostroma.

Ha érdekel a világ Archlord 2, akkor ne késlekedj, és regisztrálni az oldalon, és a játékokat, és lásson munkához.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more