Könyvjelzők

Gods Arena

Alternatív nevek: Gods Arena

Gods Arena játék, amit játszani online most.

Itt találkozik a világ bölcs varázslók, harcosok, nagyon ravasz tolvajok. Meg kell legyőzni az összes ellenséget, hogy a kulcs a halhatatlanság.

Ha Ön egy igazi hős, és nem fél semmitől, akkor ez a játék az Ön számára, mert meg kell, hogy kihívást jelent az isteneknek, és, hogy az erő nem mindenki számára.

Az online játék Arena Istenek bejegyzés lehetséges a szociális hálózatok: Facebook, vkontakte, osztálytársak és az én világom. Azt is regisztrálni a honlapon keresztül a játék. A regisztrációhoz meg kell adni:

1), az e-mail címét.

2) A név, amely látható lesz a játékosoknak.

3) Adja meg a jelszót.

In Gods Arena játék játszani, akkor válassza ki a karaktert, hogy van, hogy a küldetést a kezdő. Ezzel a küldetés találkozik az összes játék szabályait.

Arena of Gods online játék, amely magában foglalja a háromoldalú konfrontáció. Csak küzdeni magam, és szemben a másik két oldala van.

Szimuláció Gods of the Arena pénzbírsággal sújtható. Ön köteles támadni minden ellenséget különböző oldalról, vagy legalábbis az auto-rúgás. Abban az esetben, inaktivitás is támadni a villám.

Ha az egyik fél nem, vagy harcosok Néhány fél nem jött elég harcolni, akkor nem vehet részt a játékban, de a csata zajlik a fennmaradó két csapat.

Game Arena Bogov számos funkcióval:

1) A harc közben mindkét fél jelen lehet egyszerre nem több, mint 30 karakter.

2) Ha egy karakter meghal, majd akkor lehet kezdeni egy új karaktert része.

3) Ha annak érdekében, hogy indítsa el a játékot akkor azt mondta, hogy nincs szabad hely, akkor "álljon be a sorba" bejelentés előtti, a kérelmet egy különleges lehetőség. Miután elküldte Ez az alkalmazás, akkor nem lesz képes elhagyni a játékot, és pont, amely szeretett volna harcolni.

Game Arena Gods vezetés meghatározása a következő:

1) Fél óra múlva minden helyre a harc után, határozza meg a "Leader" egy hős, aki tudott okozni a legtöbb ütés (kár), hogy az ellenfelek.

2) A vezető átruházhatja vezetés szerepe karakter, aki az ő csapata. Ha a vezető meghal, a gomb vezetés továbbított automatikusan a következő karakterre, ami miatt a legnagyobb kár összegét.

3) Ezzel a gombbal a vezető tudja mozgatni a játékosok ahhoz szükséges, hogy adjon, ebben az esetben a lehetőséget a taktikai manőverek a csatában.

A játék szinten Arena Istenek viselkedik, "lebegő határ" a résztvevők.

Előtt minden színtéren miatt az aktív karakterek minden kívánt szintet a függőség. Itt, a legkisebb számot kivonjuk meghatározott százalékát, amely a "emberi tényező", és ez a szám határozza meg a maximális résztvevők száma mindkét oldalán az arénába.

A maximális létszáma megtalálható egy adott opciót a játék panel.

Arena Bogov - a játék az igazi hősök!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more