Könyvjelzők

ARGO

Alternatív nevek: ARGO

Sok játék próbálja alakítani a jövőben, hogy várja a világ után az apokalipszis. ARGO játékot kínál, hogy a világot a prizma a mágia. Szerint a fejlesztők ez a verzió a játék, a jövőben a világegyetem nem mentes mágikus beavatkozás, bár bizonyos álláspontok ebben a játékban ultramodern technológiák és felfedezések.

Ez a nagy bumm, és a mutációk, amelyek miatt a megjelenése a világ szempontjából a két furcsa ember ...

A törvények a fantasy műfaj, a játék ARGO kínál nagyon rossz történelem. A lényege az, hogy a katasztrófa után az egyetemes léptékű emberiség egyszerűen megszűnt létezni, mint egy osztály, és morphed más fajok. Ez a két fő típusa a jövőben a Föld lakói. Az első lakói - békés fény lények, akik imádják az ajándékokat a természet és a szépség, keresik a harmóniát és mivel általában nem igazán ismerik a technológiai fejlődés. Ezek a gyerekek a természet szembe a második versenyen. Itt van minden épül a berendezések, technológiák és könyörtelen törekvés a haladás. Ez a verseny ment keresztül egy univerzális kataklizma a gyomrában a bolygó, így a keresés az örök harmónia idegen nekik. De imádják a tudományos technológiák és hisznek abban, amit a kezedben, és a támogatás nélkül a természeti erők létrehoz egy tökéletes világban. Ilyen a konfliktus a stílus a világ fizikusok ellen szövegírók, sőt, ajánlatok

Argo Online játék. Melyik a világ pritknete te? Mert most te jössz.

Az ARGO Online regisztráció nem hozza meg a szóváltás, kivéve, ha a hozzáférést a világhálóhoz, és e-mail címét. Írja be a nevet a megfelelő mezőbe a jövő karakter, jelszó, e-mail - ennyi az egész, amit kérsz egy játék. Továbbá, hogy kérni fogja, mit kell tennie.

Elkezdenek játszani a játékot online ARGO lehet egy nyolc kézműves. A karaktered lehet egy bátor védő, bátor harcosok, hozzáértés Adept Alchemist bölcsebb, bátor Tamer mesteri Medic, Sniper, vagy egy jól irányzott ravasz szabotőr. Védettség és elég erős ököl fejlesztők adta Defenders, Warriors, és sajnos, a szabotőrök. De oldali harci képességeit, furcsa módon, felruházva Orvosok és szelídítőknek. Ezek katsti a munka nem csupán a néhány görény, de igazi harci fajták állatokat. Cserébe Mesterlövészek, mesterek, és alkimisták - nagy rajongói lőtt harcok, és vegyenek részt a harcot velük, anélkül, hogy túl sok az alkalomból a tapasztalt játékosok nem ajánlom.

Az ARGO játszhat mindenkinek, aki szereti, hogy állandóan bajba, és harcolni a különböző csaták. Azt egyébként, lehet, hogy több. Mehetsz a razziák a többi játékossal. Így ismerkedhetnek meg mindazok, akik, mint te, békében Argo. Látogasson el a különböző aukciókon. Onnan go lucky kereskedők nagyon rossz fogás, ez egy nagyszerű módja annak, hogy feltölteni a készleteket a szükséges dolgokat. És a játék megadja a lehetőséget, hogy válasszon egy, mondjuk, fiú játék. Igen, természetesen, az osztályokon. Ők egyszerűen válasszon - súlya minden kívánságát, vedd fel az egyik, hogy kísérje el a karakter az egész játék.

De ha elkapta az ellenség, akkor kártérítést kapnak formájában díjat pontot. De ha a halál előzni a karakter, akkor kell levonni ezeket a pontokat, mint a büntetés. Sajnos, ilyen az élet. Érdekes, az Agro van egy furcsa lépés - az egy csatában, ahol senki sem hal meg. Így duelists nem gondolni a halálbüntetést díjak és harcolni mint a semmi. Nem tetszett a karakter - a párbaj meg!

Amateur technokrata élet és a szomjúság a filozófiai harmóniában a természettel, két háborúzó az osztály a vállalkozás fejlesztése, mind a játék, nem dobtak össze a szót. Tehát akkor is, ha igazán akar valamit mondani a kellemetlen, hogy az ellenség nem fog működni: ezek a szabályok.

, És végül a menetrend. Nagyon érdekes és kontrasztos. Ott alakult sok helyen. Mondjuk, akkor vándorol át a barlangok a társakkal és a Dungeons, ott, látod, és talál valami hasznosat. A föld alatti műtárgyak ideológiai fejlesztők, rejtett kincseket, mint játszani a pénz. De azt szeretném, ha találni nem csak az in-game pénznemben, hanem meg kell találnia a legfontosabb kincs - egy jó játék

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more