Könyvjelzők

ARC Srvayvl Evolved

Alternatív nevek: ARC Survayval Evolv

Game ARK Survival Evolved: Dawn of the Dinosaurs.

FYI: Studio Joker ( kiadóként ), Virtuális Pince LLC, Efecto Studios és az ösztön Játékok nyitotta korai hozzáférést a játék egy szokatlan terméket egy ősi, vad világ 3. 06. 2015. Egy kaland játék jellemzi ARK Survival Evolved Műfaj: Akció, Szerepjáték, Indie projekt.

Most bárki ARK Survival Evolved letöltés egy kis költség, így útja során segítségével a fejlesztők, azonosító hiányosságokat.

Mivel a kiadás megjelenése volt néhány kiegészítést formájában állatok, fegyverek, épületek és törzsek, de ezeket a frissítéseket még nagyobb lesz, és ha a játék végül alakult, annak költségeit növeli, hogy az érdeklődők jobban igyekezett letölthető ARK Survival Evolved egy kényelmes áron.

Wild People & ndash; Savage modor.

Képzelje el, milyen & ndash; nélkül élni kényelmet és harcolni a jogot, hogy túlélje a napi rendszerességgel. Úgy kezdődik a történet, strand, ahol újoncok ébred játékosok minden nemzetiség. A ruhákról, hogy megfeleljen nekik, csak Adam, és az ellenőrzés után is, és a terep, akkor jobb, ha nem marad a szabadban túl sokáig.

Around ragadozó, vad világban, ahol a dinoszauruszok együtt élni a királyság emberi törzsek. A környék kölcsönösen előnyös, mivel minden tag szolgál a különböző élelmiszer, hanem azért, mert akkor tartozik az emberi faj, a saját bőrét drágább, és meg kell védeni.

őskori hüllők lehet megszelídíteni, és ezután az áruszállítás, mozogni nagy távolságra, egy háborúban más nemzetekkel. Több mint 70 dinoszauruszok a saját jellegzetességei tovább emelkedhetnek fajok megjelenése a játék a kiegészítőket, de most elég őket repülni, keverjük össze a víz, a föld és a föld alatt. Ezen felül, akkor kap egy hatalmas hüllők skorpiókkal, sürgetve őket ül a páncélos vissza alatti kiugró a szörnyű Sting farkát.

De, hogy ez lehetséges, meg kell egyesíteni & ndash; Egy ilyen kemény világban nem fogja túlélni. Ezután hozzá kell fejleszteni a törzs, hogy növelje a benne rejlő lehetőségeket. Bármelyik pillanatban ők támadnak meg, és fel kell készülnünk, hogy taszítják elszánt támadást. Szüksége van egy fegyvert lovagolt? Animals. És a technológia fejlődik, és hamarosan mellett egy kő fejszét, egy lándzsát és íjat lőfegyverre helyett sátrak nőnek erős otthon.

Rendezzük a verseny a dzsungelen keresztül, folytassa zsákmányt és ellenséget, légy a szárnyas gyík & nbsp; a hegyeken hóval sapkák. Gyűjtse össze erőforrások és tapasztalatát, egy primitív törzs a modern, szaporodnak a saját területükön, és vált a legerősebb versenyt.

ARC Survayval Evolv kínál egy hang interfész és angol, de a játékmenet tiszta intuitív és nem okoz nehézséget.^^11 OS: 64 bites; Windows Vista / 7 SP 1/8 ( 8.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more