Könyvjelzők

Armored Warfare Project Armata

Alternatív nevek: projekt Armata
^^1

Armored Warfare stratégiai szimuláció az tartály hadviselés3^^

megjelenése a fejlesztő készül egy új játék Armored Warfare, egy multiplayer online szimulátor tartály csaták. Rajongók a hadviselés segítségével a katonai felszerelések fog létrehozott nagyszerű játékot menetrend dolgozott ki a legapróbb részletekig, és a berendezések száma meghaladja az összes hasonló projektek.

Armored Warfare egy szimulátor, amelyben a játékos lehet:

    ^^9 különböző katonai felszerelések és tüzérségi ^^9 tömörültek klánok barátaival, hogy jobban harci képesség, * 9 * vonat, sa harci jármű személyzetének,
  • indulat harci legénység parancsnoka, transzplantációs őket -gépre.

Ezen kívül a játékosok a lehetőséget, hogy építsenek és megvédeni a saját bázist. Minden épület egy katonai bázis hozza bónuszok, felgyorsítja a folyamatot szivattyúberendezések, fegyverek vagy legénység. A játékosok összehangolják tevékenységüket, együtt játszik egy szöveges online chat, hogy dolgozzanak ki közös stratégiát és taktikát hadviselés.

kiegyenlítés technológia történik a hangárba, és a kártya harcok nyílt tájak, tud harcolni minden évszakban, télen, nyáron, ősszel és tavasszal. Szinte minden a tájat, hidak és szerkezetek térkép katonai konfrontáció lehet felrobbantották és lerombolták. Csak helyeken vannak osztva harcok a szabadban és a városi harc.

A játék nem jelenti a szétválás országok harci járművek fejlesztők, a játékos kap egy kevés beszállító, akitől lehet vásárolni különböző típusú berendezések, a gyártók a különböző országokban, így egy adatbázis is található, és a T - 90 és a Leopard 2.

játékosok felkérik, hogy töltse le Armored Warfare kap egy felejthetetlen élmény, és egy szép idő, érzés, mint egy igazi győztes a modern hadviselésben.

1^^felülvizsgálata katonai felszerelések Armored Warfare^^2.3

fejlesztők a játékosok széles választéka technológia a célját és szerepét a csatatéren:

  • Harckocsik - a legmegbízhatóbb és hasznos technikát, hogy jól vannak felfegyverezve, kiváló páncél. Egy pár, három szintű harci tapasztalata, és miután megfelelő szivattyúzási van egy technológiai berendezések, rakéták irányítani, amivel lehet megsemmisíteni az ellenséget, akkor is, ha ő rejtőzik a menedéket. Hogy megvédje a hatékony felhasználását a füstjelző, ami gyorsan elmozdulni a biztonságos távolságot észlelés után.
  • ^^9 páncélozott harcjárművek a játék elsősorban felderítésre. Ezek közé tartozik egy egészen más katonai felszereléseket. Kerék cserkészek rosszul védett és állig felfegyverzett, de dolgozzon ki több sebességet, irányítani őket nehéz, de a megfelelő készségekkel és még sok tüzérségi lehet húzni ellenséget. ^^9 gyalogsági harcjármű lassabb, mint a felderítő autó, de látva erősebb fegyvereket és okozhat gondot, még tankok és páncélok a fenti, ellenáll több találat. ^^9 Tank Destroyer - sebességű gépek kerekeken vékony páncél, és egy nagy tartály fegyvereket. Jelenlétük szükséges lő- and- run elleni küzdelem stratégiája csapda, de az élettartama egy jármű nagyon rövid. ^^9 Artillery - tűzoltás hátulról, a világítás és a füst rakéták.

A játék páncélos hadviselés vesz egy csomag fél béta, amely megadja a játékos egy esélyt, hogy látni és játszani az első, fenntartjuk a becenevet, hogy arany és prémium állapotát a kijelölt időt, hogy megkapja az egyedi legénység parancsnoka és hadigépezet úttörője. Érezd stratéga és hőse páncélos hadviselés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more