Könyvjelzők

Arto

Alternatív nevek:

Arto Egy RPG-játék, semmihez sem hasonlítható, amivel korábban játszottál. Pixel grafika, kézzel rajzolt úgy néz ki, nagyon szokatlan és fényes. A zene jól kiegészíti a képernyőn zajló eseményeket, valósághűen szólal meg a világ.

A játéknak szokatlan cselekménye van. A varázslatos világban, ahol a főszereplő él, tragédia történt. A kromaklizma végigsöpört a területen, és elszíneződött mindent, ami az útjába került. A világ lakóit megzavarták a bekövetkezett változások, és külső segítség nélkül nem tudták megbirkózni ezzel a katasztrófával. Az istenségek, akik korábban színt adtak a világnak, kimerültek. Csak a tetteid határozzák meg a káoszba süllyedt elhalványult világ sorsát.

Jelenléteddel színeket hozhatsz vissza a világba, miután elvégeztél egy rövid bemutató küldetést.

A játéktér több területre oszlik. A főszereplő feladata, hogy mindet meglátogassa és színeket vigyen vissza az űrbe.

De ne gondold, hogy minden könnyű lesz, a küldetés fontos:

  • Látogass meg minden sarkot, és lehelj színt a körülötted lévő tárgyakba
  • A főszereplő képességeinek fejlesztése, hogy gyorsabban és hatékonyabban cselekedhessen
  • Tanulj új varázslatokat
  • Ne hagyd, hogy ellenséges lények megállítsák fejlődésedet

Ez csak egy kis lista, amely nem tudja teljes mértékben átadni a játék összes feladatát.

A játék a színek és színek bőségével fog tetszeni. A mesevilág felfedezése során új barátokra bukkansz, és számos ellenséggel kell megküzdened. Okozz sebzést közelharci támadásokkal és használj mágiát. A megszerzett tapasztalatok segítségével a harci készségek és a varázslatok arzenálja jelentősen bővíthető. Válassza ki a leghasznosabb készségeket, tanulja meg és fejlessze azokat. A hősnő minden egyes mozdulata a csata során színes sugarak forgószeleit idézi elő, amelyek mindent megelevenítenek körülöttük.

Minden meglátogatott területnek megvannak a maga egyedi lakói. A természet, az építészet és a színek ugyanúgy különböznek a világ más részeitől.

Fedezze fel a legtávolabbi vidékeket, hogy megértse, milyen tettek vezettek egy fényes és gyönyörű országot a kromaklizmához, amely szinte mindent elpusztított körülötte.

Az, hogy a cselekmény hogyan fog alakulni, teljes mértékben az Ön tetteitől függ. A játék különböző pontjain történő döntések meghozatalával egyidejűleg megváltoztatja a jövőben bekövetkező eseményeket. Ennek a funkciónak köszönhetően tovább játszhatod az Arto-t azáltal, hogy minden alkalommal másként megy keresztül ezen a történeten, és így megváltoztatod a játék végét. A játék nem lineáris, és több döntő is lehet.

A zene követi a képernyőn végbemenő változások ritmusát. Ezért a folyamat teljes élvezetéhez a legjobb, ha jó minőségű hangszórókkal vagy fejhallgatóval játszol.

Legyen óvatos. Ha olyan betegsége van, amely miatt a fényvillanások és a villódzó kép a képernyőn ellenjavallt Önnek, akkor ez a játék ellenjavallt Önnek.

Arto ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Telepítsd a játékot, és kezdj el játszani azonnal, hogy színeket vigyél vissza a szörnyű kromaklizmus által elszíntelenedett világba.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more