Könyvjelzők

Asheron Call

Alternatív nevek: Asheron Call

Játék Asheron Call híres multiplayer online játék a műfaj hősi fantázia. A játék alkotók Önt a világ a lenyűgöző utazás társa nem szabványos megjelenést. Ebben a formában, hogy meghódítja a világ több mint tizenkét éve. És nem veszíti el kontingens.

Mielőtt elkezdené játszani Asheron Call, a minőségi játék, azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a számítógépet a rendszer követelményeinek a játék. És ezek a következők:

· RAM - 2 GB

· Videokártya - 256 MB

· CPU frekvencia - 2 GHz-es

· Csatlakozás az internethez;

· Keyboard,

· Mouse.

Szóval, mint mindent. De kell még egy viszonylag egyszerű módja annak, hogy tervezze meg a játék, amely az adott nevet - Asheron Call nyilvántartásba. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az adatokat:

 1. Látogasson el a hivatalos honlapján a játék Asheron Call,
 2. Válassza ki a regisztráció,
 3. Adja meg a nevét,
 4. Jelszó létrehozása, amely nem kevesebb, mint hat karakter, és tippek a biztonsági fiókja, ne használja ezt a jelszót más hálózatok,
 5. Invent és írja le a jelszót,
 6. Ismételje meg a korábban megadott jelszót
 7. Adja meg e-mail címét,
 8. Válasszon - regisztrálja.

A jövőben könnyebb lesz belépni, csak adja meg a nevét és jelszavát, és te vagy a játékban. A Asheron Call játszani nagyon érdekes. World of fikció, nem valódi lények, amely magában foglalhatja meg.

Elején a játék, meg kell, hogy alaposan gondolja át a képet, a megjelenése a karakter. Minden részletet meg kell érteniük, hogy a kis növekedés lassan futni, de nagyon okos, és a nagy - például, és gyorsan eltűnik a szem elől, de hogy az ellenség, hogy könnyű lesz.

A játékvilág Asheron s Hívjon Online van egy három választható faj: az emberek, és Lyudzhiany Tumeroki. Itt is kell, hogy legyen óvatos. Mivel a jövőben meg kell választani egy szakma, és minden versenyen vannak korlátozások a szakmákban.

Továbbá, az alkotók a rajongók a játék a játék három kontinensen folyamatok

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak Massif.

Kezdőknek tanácsolta Kontinens könnyebb akkor, ha te magad zarekomenduete - Osteth.

Osteth - él a fajnak. Világos, szemet gyönyörködtető része a bolygó, mint a virágzó botanikus kert - egy oázis.

Omishan - ház tumerokov. Ideális hely a vadászat, mint körülbelül egy dzsungel áthatolhatatlan bozót. És a szörnyek találhatók.

Linvak Massif - lakóhely a lyudzhianov. Legszörnyűbb kontinensen élő csoport és a magányos, fickók. Hegyvidéki kis növények száma.

A lehetőséget kapnak arra, hogy fogjanak össze az egyes csoportokban, akkor hívják a következők: Party szövetség és a Svéd Királyság. Minden attól függ, a skála a harcok. Akár segítők egymással feladatok ellátásában, hogy a nagyszabású háborúk és uralkodj területek - ez Királyságban.

Úgy tűnik, semmi baj, a játék nem célja, így próbálja meg a kezét.

AC játék vár rád. Hogyan lehet tartani, amikor a játék világában várja Önt, kiváló grafika, a támogatást, hogy a megfelelő beállítást, és a zene.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more