Könyvjelzők

Ashes to Ashes

Alternatív nevek: Ashes to Ashes

Játék Ashes to Ashes - egy igazi ritkaság. Csúsztassa csaknem húsz évvel ezelőtt, de még ma is a játékosok bizalmát. Ebben a projektben játszott, játszani és játszani több millió honfitársunk és "kollégák" a világ minden tájáról. A minőség elég egy régi játék megengedi magának, hogy a versenyt a modern remekeit geymerskogo művészet. És annak ellenére, hogy a grafika az Ashes to Ashes gyenge (ami elvileg ez nem meglepő, mivel nem szükséges, hogy felejtsük el, hogy a játék jött létre 1996 végén, és egy időben volt egy nagyon személyes ), mint a játék.

Ashes to Ashes számítógép azt mondja, teljesen irreális időkben. Mint a legtöbb számítógépes játékok a kilencvenes évek (amely abban a pillanatban, érdemes megjegyezni, nem volt túl sok), ez alapján az események leírását, a jövő idő. Azonban ez a projekt már kiderült, igen sikeres, és az eredeti - nem véletlen, hogy a végén ne felejtsd el a mai napig. Sőt, sok játékos úgy vélik ez a "ritkaság" sokkal érdekesebb, mint a legtöbb modern játékok.

A játék indításához elég Ashes to Ashes letölthető. Megszokta, hogy a modern játékok játékosok ugrik disztribúciók Ashes to Ashes tűnik gyerekes csacsogás. Az összes szükséges telepítő fájlokat letöltött másodpercben. És azt mondani, hogy a projekt zökkenőmentesen bármely modern számítástechnikai eszközök, és nem is úgy tűnik, megéri.

Az Ashes to Ashes kell játszani időről időre bekerülni területére speciális arénák, melyeket létre, mint a "hely a gyilkos." A lakosság a jövőben nem lehet képzelni jobb szórakozás, mint a szemlélődés a gyilkosság. Mindez szörnyen emlékeztet a középkori gladiátor harcok. A világ legnagyobb vállalatai szponzorálja a harci arénák, és az emberek ebből a véres látvány őrült szórakoztató -, így kiderül, úgy néz ki, brutális valóság a jövőben.

Lejátszás Ashes to Ashes érdekes, annak ellenére, hogy a szűkös néhány telek. A táj és a táj állandóan változnak. A munkahelyek változik egyenruhák és fegyverek. Pikantériája és súlyossága a játék cselekmény adja a történetet a külföldiek, ami miatt, szigorúan véve, és indítsa el a legfontosabb kérdéseket - a gonosz idegenek inspirálni agresszív tudat úgynevezett gladiátorok. Emiatt a közelmúlt hajlamok elveszíti a lelkiismeret és a becsület, válik teljesen ellenőrizhetetlen gyilkos gépek.

Bármely szerelt Ashes to Ashes videót, akkor megérteni, mi a karakter lesz, hogy engedje el a lakosság a világot az invázió szörnyeket. Lesz elhagyott területén fertőzött arénák, ahol szükség lesz, hogy elpusztítsa az összes kivétel nélkül gladiátorok vérfarkasok, tönkretéve a "rossz" agya esik ki az áldozatok vereség után.

Ez a projekt ideális azok számára, akik szeretik a játékokat, mint a Duma vagy Postel - egyszerű ellenőrzéseket, és őrült cselekvés segít át a szabadidejét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more