Könyvjelzők

Assassin's Creed Valhalla

Alternatív nevek:

Az Assassin's Creed Valhalla egy másik játék a világhírű RPG-sorozatban. Mint mindig, a grafika a legmagasabb szinten van, a szinkronjáték minőségi, a zene megteremti a szükséges hangulatot a különböző jelenetekben.

Ezúttal az Animus a viking korba viszi a játékost.

A főszereplő neve Eivor. A hódítók egyik harcosa, aki megrémítette az akkori parti településeket.

De a te feladatod sokkal nehezebb, mint egy utazás anyagi értékekért. Az előző részekhez hasonlóan most is követned kell az Assassins hitvallását, és az eddigiekhez hasonlóan egy régóta ismert ellenség, a Templomosok Rendje lesz az ellenállás.

Több típusú feladatot kell sikeresen végrehajtania egyszerre:

  • A klánod településének fejlesztése
  • Frissítsd hősöd képességeit, miközben tapasztalatot szerzel
  • Tanulja meg, hogyan kell egyszerre több fegyvert használni
  • Sajátítsd el a Viking harci technikák arzenálját
  • Ólomtámadások szász földekre
  • Harcosok toborzása a Rendhez

Ezek a fő tevékenységek, de minden nem korlátozódik erre. Minden részletet megtudhat az Assassin's Creed Valhalla játék során.

A játék a híres Assassin's Creed ciklus folytatása, amely több részből áll. De még ha nem is játszottad az előző részeket, a nem túl hosszú edzésnek köszönhetően könnyedén elsajátíthatod a vezérlőket. A cselekmény, bár számos utalást tartalmaz korábbi részekre, alapvetően egy független, különálló történet, amelyet akkor is érdekes lesz tudni, ha még újonc vagy a játékban. Ki tudja, talán a játék lebonyolítása után annyira megtetszik majd, hogy az előző részeket is át akarja majd menni.

Rengeteg számú ellenséget kell kiiktatnod a rendből. A küldetések egy része könnyen teljesíthető, mások gondos tervezést igényelnek. Észrevétlenül közel kerülhetsz minden gólhoz, de minden alkalommal egyre nehezebb lesz ezt megtenni, különben hamar megunnád a játékot. Nem minden feladat redukálódik csak az ellenség megsemmisítésére. Vannak más feladatok is, például követni kell valakit vagy biztosítani a területet.

A csaták valós időben zajlanak. A mozdulatok arzenálja nagyon nagy, és a választott fegyvertől függ. Még ha ellenségek csoportja vesz is körül, akkor is nyerhet, ha gyorsan cselekszik. A csaták nagyon látványosnak tűnnek, a zene pedig nagyon pontosan megfelel annak, ami ilyen pillanatokban a képernyőn történik.

A játékban sokféle közelharci fegyver található, és vannak még dobott fegyverek is. Vannak rejtett pengék is, amelyek hagyományosak a játékhoz, amelyeket sok rendszeres játékos szeret.

Mindez váltakozik akrobatikával és parkour stílusú mozgással. Ennek köszönhetően a játék nagyon pörgős és dinamikus, amikor az akció elkezdődik.

Assassin's Creed Valhalla ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon. A fejlesztők nem kapzsiak, ezért a játék gyakran jelentősen csökkentett áron is megvásárolható.

Telepítsd a játékot most, és megtudhatod, milyen Assassinnak lenni a viking világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more