Könyvjelzők

Assassins Creed 2

Alternatív nevek: Assassins Creed 2

Persze, nincs olyan játékos, aki még nem hallott ilyen szuper akciófilm, mint a játék Assassin Creed 2. Ez a folytatása az elismert projekt. Az alkotó, a második rész a játék továbbra is a cég "Ubisoft", és meg kell jegyezni, hogy a fejlesztőknek sikerült létrehozni egy csoda megint, felszabadító nem kevésbé érdekes és izgalmas játék. Ha meg kellett küzdenie az első része a gyilkos, akkor tudod, hogy az összes erényeit a projekt. A érdeme a játék tényleg sok: cool grafika, kiváló játékmenet, remek sztori. Éppen ezért sok játékosok szerte a világon őrült erről a projektről, és szeretnek játszani Assassin Creed 2.

A második rész segít minden rajongó ezt Kaland Akció át a már ismerik mentén és az egész Közel-Keleten és Olaszországban. Around - a reneszánsz és a keresztes hadjáratok. Az új játék főhőse - egy fiatalember, Ezio Auditore da Firenze - jön egy gazdag firenzei nemesi család. Ezio apja és testvérei is elárulta a család barátja, és felakasztották eredményeként a díjak. A főhős Assassins Creed 2 db, hogy dühös, megölte az áruló, és kénytelen bujkál az anyja és nővérei az unokatestvére. Ezio készen áll arra, hogy bosszút álljon a család minden tagja, ami zameshena árulás, és ő nem fog visszavonulni.

Assassins Creed 2 Letöltés Segítség a főhős, hogy megfeleljen a számos kiváló egyén az idő. Például, Ezio ismeri mind a négy tagja a Medici, látva a Leonardo da Vinci és Niccolo Machiavelli, és az egyik legnagyobb ellenségei az ember lesz, nem más, mint Francesco de 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia és más, kevésbé ismert emberek a reneszánsz. Ezio fogja vizsgálni a csatornák Velence és megismerkedjen az összes alapvető érdekeit az uralkodó család az idő.

Olvassa el minden előnyét a projekt is nézett Assassins Creed 2 videó trailer. A videó, akkor láthatjuk, hogy az új verzió a játék nem csak megtartani a fő jellemzői a játék, kedvenc játékos az első részben, hanem a hozzá teljesen új funkciót, ami minden bizonnyal vonzó lesz a játékosok. Például, az új játék Assassins Creed 2 főszereplője ajándékozni képességeit búvárkodni és úszni, és a folyamat az elkötelezettség fogja erősíteni a lehetőséget, hogy megragad fegyvereket az ellenség kezébe.

Indítsa el a játékot, akkor le kell töltenie Assassin Creed 2 a számítógépen. A projekt tökéletesen közvetíti a pompás és elegáns leírt korszak. Játék második része az elismert projekt, akkor úgy érzi, az igazi szabadság. Dinamikája a játék nem hagyom közömbös - minden előforduló módon a karakter, lehet kapni ezeket és más lehetőségeket.

Még játszani Assassins Creed 2 ingyen, és nem lesz képes vezetni a projektet meg kell szerezni. És megelőzve várja aránya a fiatal gyilkosok - a hős, hogy megtanulják, hogy vegyenek részt harcokban, és mozgassa az utcákon csendesen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more