Könyvjelzők

Assassins Creed 3

Alternatív nevek: Assassins Creed 3

Amint azt sejteni lehetett, a fejlesztők a legendás projekt Assassin 's Creed babérjainkon nem használják maradni. Amint azt egy új rész - A játék Assassins Creed 3. A fő jellemzője a projektnek, hogy most hozzák létre kifejezetten legújabb motorral Anvil gombra. Új engine fejlesztés csapat készül a kibocsátás több mint három éve. Mindent úgy tervezték, a semmiből, és természetesen az összes erőfeszítés eredmény érezhető. Példátlan animáció nem hagyom közömbös, és most, a harmadik része a játéknak akkor elégedett motion-capture technológia és az összes örömeit a mesterséges intelligencia. Animáció harmadik részében Assassins Creed 3 db annyira reális, hogy a játékmenet érzékelhető egészen másképp. És ha felidézzük a dinamikus változást az időjárás és az évszakok, kíváncsivá, nem igaz?

Játék Assassin Creed 3 hosszú és gondosan kidolgozott, és miért ma méltán tartják az egyik legnagyobb minőségi és sikeres. A játék zajlik 1775. Ebben az időben, együtt a főszereplő van, hogy menjen vissza Amerikába. A helyi telepek a határán lázadás. A karaktered - egy bérgyilkos nevű Connor. Megígérte, hogy fenntartsa a békét és a szabadságot az emberek, minden eszközzel. A tervek végrehajtásának Connor, meg kell hadat ellenségei - az emberek egy hatalmas világban. Együtt Connor, meg kell oldani a hosszú útvonalak a szűk utcákon, a város és a hatalmas csatatéren. Útközben találkozik sok legendás alakjai, akiknek sikerült írni a neveket az amerikai történelemben, akivel tette az arcát az ellenség.

Így könnyen elkezd játszani Assassin Creed 3, meg kell vásárolnia hozzáférési kulcsok. Sőt, a mai napig elérhető a projekt fizetni. Ez azonban nem akadályozza játékosok milliói a világ minden tájáról.

Most Assassins Creed 3 játék még inkább veszélyes, mert veszély leselkedik mindenhol. Szóval a hős fogja használni minden módszerrel elérni győzelmet az ellenség. Ön szabadon dolgozzanak ravasz katonai stratégiák és tervek, illetve, hogy megengedhet magának az összes rendelkezésre álló fegyvert.

Indítsa el a játékot, akkor le kell töltenie Assassins Creed 3 kliens és telepítse a számítógépre. A hős fejlesztett tökéletes ragadozó ösztöne, olyan halkan és csendben levadászni a zsákmányt neki könnyebb. Vásárlás után elérhető a játék minden résztvevője Assassin Creed 3 képes lesz használni az ingyenes széles fegyverarzenál. Ön lehet az első, aki alkalmazza a taktika titkos hadviselés.

Ez az a forradalom, amely beszéltünk a történelemkönyvekben gyökeresen eltér a személyes forradalmat kezdeni, ahol csak le kell töltenünk Assassin Creed 3. Realizmus végre a játék, Captivate és lenyűgöz. A fedélzeten a hajó, egy csendes utcában, vagy a harcmezőn - minden, amit érezni a személyes jelenlét - így valós látszó tájak és karakterek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more