Könyvjelzők

Assassins Creed 4: Black Flag

Alternatív nevek: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - a legvonzóbb játék szerint még a leglelkesebb kritikusai modernitás. Minden előírások a projekt javult. Most a menetrend lesz erősebb, reálisabb animáció, és a telek még izgalmas és érdekes. Az új projekt kerül megvalósításra teljesen nyitott világot, amelyben nem lesz mintegy 50 fő helyszínen. Most a játékosok lesz elérhető a nagyobb városok és kis falvak akkor látogasson el a maja romok, vessen egy pillantást a cukrot ültetvények és látogasson el a dzsungel, látogasson el a jól ismert portok és ismeretlen barlangok.

Játék Assassin Creed 4 hozza meg a napokban a kalózkodás. Minden játék zajlik 1715-ben a Karib-térségben. Most Pirates - az igazi mesterek nem csak a víz, hanem a földön. Ezek az emberek támogatása a saját alapuló politika kapzsiság és a kegyetlenség. A földön, törvénytelen. Ebben a részben a játék, a fő hangsúly a tengeri utakat, kalózhajó, víz csatát. Assassin Creed 4. beállítást a számítógépen, akkor választhat a különböző típusú hajók. Közvetlenül azután, hogy belépett a projekt, hogy bármelyik fél is elérhető lesz a személyes hajó, az úgynevezett Galka. Őket, és akkor lesz az első alkalom, hogy játszani Assassins Creed 4 db,, akkor lehet módosítani és fejleszteni szerint a saját igényeit és követelményeit.

Az új rész az Assassin Creed lesz elérhető három nagyvárosban

1. Havannában.

2.. Kingston.

3. Nessau.

A karaktered lehet választani a saját csapata. Egy nagyszerű lehetőség a játék Assassins Creed 4 lehetővé teszi, hogy egy speciális búvár harang, amely lehetővé teszi a részletes tanulmány a tengerfenék felfedezni a roncsok. A hajó képes lesz támadni más hajók és zsákmány őket.

Hogyan vallják magukat a fejlesztők, Assassin Creed 4. Black Flag - a legteljesebb változata a játék. A főhős a projekt lesz bátor Edward Kenva. Ez egy fiatal kalóz, aki az ő harci képességek és bátorság sikerült megnyerni a tekintetében más tengerészek és a kalózok. Nehéz elhinni, de még Feketeszakáll fejezte ki tiszteletét a fiatal bátor ember ..., és beállt egy ősi konfliktus fenyegetett eltűnése minden épült a kalózok.

Indítsa el a játékot, meg kell vásárolnia hozzáférést biztosító gombok és letölteni Assassins Creed 4 a számítógépre. A projekt résztvevői sok új missziók és feladatok, leküzdeni ami nagyobb élmény lesz. Eltérően a korábbi projektek, a negyedik rész még nem fordították le az orosz, de ez a tény nem zavarba hozni - irányítás könnyű megtanulni egy intuitív szinten.

Ha tudod letölteni Assassin Creed 4, látni fogja, hogy mennyi ellenőrzés a játékot javult, és megkönnyítette. Például a főszereplő lehet saját burkolat láthatatlanság, amikor azt hiszi, hogy veszélyben lehet, és csak vegye le automatikusan, ha a veszély vége.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more