Könyvjelzők

Assassins Creed: Brotherhood

Alternatív nevek: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud egy fantasztikus multiplayer játék a francia Ubisoft Montreal cégtől, amelyet az Action-Adventure műfajában fejlesztettek ki. Az események időtartama a XV. Század XV. Jelenet Olaszország. Harmadik személy nézete. A teljes áthaladás 15 órát vesz igénybe. Vannak egyjátékos és többjátékos módok is. A játék lényege a számos misszió végrehajtása, a különböző számítógépes karakterekkel való forró csaták és a valódi ellenfelek más felhasználók előtt. A játék helyszínén harcok zajlanak Ezio Auditor da Firenze nemes gyilkos és a római Templom lovagok között. A fő ellenfelei a Borgia klán képviselői lesznek. A történet időrendi keretek között alakul ki. A felhasználóknak lehetőségük nyílik a történeti küldetések ismételt lejátszására. Egy érdekes pillanat, amely napjainkban átment a múltból, majd visszatért. Napjainkban megismerkedhetsz ennek az időszaknak a főszereplőjével - Desmond Miles, aki megtalálta a módját, hogy használja az Animus 2 gépet. 0 az őseikről szóló információk elolvasására és a múltba való áthelyezésre. A történelmi vonal főszereplője azonban Ezio Auditor da Firenze. Ráadásul sok karakter van, köztük olyan legendás személyiségek, mint Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli vagy Caterina Sforza. Az AssassinsCreed: Brotherhood letöltésével dönthetsz az elmúlt évszázadok légkörében, és szédítő utazást hozhat, amit az élénk kalandokra emlékeztet.

Tegyük fel, hogy a játék AssassinsCreed: A testvériség felkeltette a figyelmet, és többet szeretne tudni róla. Mivel ez a projekt az Assassin s Creed sorozat harmadik játékosa, célszerű megvizsgálni, hogy a termék hogyan különbözik az előzőtől. A játék tömbje az eredeti verzió eseményeinek folytatása. Néhány változás harci rendszerben szenvedett. Most a csaták dinamikusabbak, és az agresszív támadások üdvözlendőbbek, mint a szerződés megkötésére irányuló kísérletek. Mivel a politika gyakran sértő jellegű, bölcs dolog a katonák bérbeadása és kiképzése. Ön képes lesz arra, hogy a gyilkosait az egész városra helyezze, és hatékonyan ellenálljon az ellenségek nyomásának, amelyek között vannak rendes katonák, tisztek, vadászok, svájci őrök, lövők, támogatók, gengszterek, hermetisták és farkasok. Vannak változások az arzenálban. Mostantól aAssassinsCreed: A testvériség a páncél még változatosabb. A játékosnak mindenféle eszköze van, amely segít elérni céljaikat. A méreg darts, ejtőernyők, dupla rejtett pengék, rejtett fegyverek, fejlett repülőgépek, helyhez kötött fegyverek és sok más dolog válik az improvizált eszközévé. Fontos szerepet játszanak a speciális funkciók. Például bekapcsolhatja a sas látását, és nagyon gyorsan értékelheti a csatatéren fennálló helyzetet. AssassinsCreed: A sas nézet bekapcsolásakor a testvériség videó a következőképpen változik: a nem kívánt tárgyak összeolvadnak a háttérrel (már nem látványos), az ellenségek piros színnel jelennek meg, a szövetségesek kékek, az értéktárgyakat és a menedékeket fehér színnel jelölik, a célok pedig sárgaek. Így könnyen észlelheted a láthatatlan tárgyakat, és értékelheted a taktikai helyzetet.

Egy másik után végzett munka, játékpénzt keres és fejleszt. Minden lépéssel erősebbé, jobban felszereltnek és ennél fogva önbizalmasabbá válik. Imádni fogod a játék sokoldalúságát. By the way, van egy másik érv, hogy miért kell letölteni a játék AssassinsCreed: Brotherhood. Válasszon egy játékstílust, és használja a módot, amely inkább az ízlést jelenti, mint minden felhasználó joga. Játszhatsz egyedül, vagy próbáld ki a többjátékos módokat, melyek száma nyolc. Ezek a keresett, bonyolult vágyak, szövetség, nehéz szövetség, gyilkosság, vadászat, kísérő, ládák vadászata. Egy szóval, ne unatkozz! Csatlakozz és nézd meg magad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more