Könyvjelzők

Assassins Creed: Revelations

Alternatív nevek: Assassins Creed: Revelations

Játék Assassins Creed: Revelations - Az utolsó rész egy sor játékot, hogy tájékoztassa arról, Ezio Auditore. Még a második része a játéknak játszott előttünk, és a forró fiatal Ezio a Brotherhood of a főszereplő érett és kopasztott bölcsesség, ebben a projektben, úgy néz ki, érezhetően a régi. A cél ennek a része a játéknak - pont az "i", amelynek kap választ a legintimebb kérdésekre. Az erre a célra, és elküldte Ezio Konstantinápolyba, ahol a fő történet bontakozik ki a játék.

Assassins Creed: Revelations PC egy többfelhasználós projekt, így amellett, izgalmas történet számos új barátot ugyanazzal a lelkes játékosok, mint maga. A hagyomány szerint ez a rész ki lett javítva sok hibát, izgalmas játékos, és hozzátette, számos új szolgáltatást tartalmaz, és a játék még érdekesebbé.

Endpoint Travel - Konstantinápoly - a város, ahol fogja tölteni a nagy részét a játékidő az Assassin Creed Revel. Meg van osztva több fő területen:

Constantine.

Beyazid.

Imperial.

Galata.

Azonban egy kis része a játék segít visszatérni a régi falu - Kappadókia. Ez egy legendás terület világszerte ismert a csodálatos szikla kolostorok.

Indítsa el a játékot, meg kell vásárolnia gyorsbillentyűk, letöltheti Assassins Creed: Revelations és telepítse a játékot a számítógépen. Ebben az új projektben, alkotók úgy döntöttek, hogy változtatni a koncepció eloszlása ​​számos non-core és oldalsó küldetések. Most akkor ki a játékosok véletlenszerűen. Mellett a projekt Assassins Creed: Revelations megváltozott, vagy inkább több modernizált harcrendszer. Így például, már egyszerűsített karakterek végeztek kontrát ki lopás funkció közvetlenül a csatában, a lehetőséget a gyors ölni. Kissé módosult, és bővítette a képességek a karakter.

Az egyes nyilatkozatok projekt a fejlesztők, azt a következtetést vonhatjuk le, hogy miután sikerül Assassin Creed Revel letöltés, akkor tudni fogja, hogy az egyik legfontosabb játék személyek - Desmond lesz kómában. És ugyanez a William, akinek a hangja lehetett hallani a szurkolók a projekt az intro a "eltűnése Leonardo" harcolni fog a visszatérés az életbe. Azt is meg kell jegyezni, hogy a megjelenése Desmond ment keresztül néhány változtatást.

Megváltoztatta a maximálisan megengedett szintjét Assassins, és most a 15. szinten a játékosok kaphatnak a címet a "mester gyilkos." Ez a cím adja a tulajdonosa számos kiváltságokat. Például, ha a mester gyilkos a bázis parancsnoka, a támadás során az ellenséges erők megkapja immunitás.

Beszél a projekt lehet sok, de a legjobb, hogy töltse le a játékot Assassins Creed: Revelations, és győződjön meg róla, annak minden előnyével személyesen. Hidd el, a játék tényleg megéri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more