Könyvjelzők

Assault Tűz

Alternatív nevek: Assault Tűz

Assault Tűz Online - ingyenes multiplayer fantasztikus játék a katonai témák, az eseményeket, hogy alakul a jövőben. A projekt által létrehozott Tencent Games. A fejlesztők megpróbálták, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a felhasználók egyszerűen hülye a hihetetlen kalandok. A játékosok fogják szállítani 2018-ban és részt vesz a háború a két frakció. Ellenállás és GSDU találkoznak heves harcok a Közép-Nyugaton. Ez az a terület fejlesztése a történelem. Köszönhetően a korszerű és magas színvonalú grafikus motor Unreal 3 motor, mindent, ami körül méri a realizmus és dinamikáját. Először kap két karakter, amelyek mindegyike tartozik a különböző frakciók. Idővel meg lehet vásárolni a saját és a többi katona a megfelelő boltban. Együtt a hősök, akkor a tapasztalat sok megrázó események, a tapasztalat soha nem látott érzelmi kitörés, és igazán töltik szabadidejüket a legkellemesebb módja!

Legáltalánosabb Assault tűz regisztráció elviszi egy színes helyszíneken a játék. Körülnézett, akkor csatlakozhat a harcokban, kiválasztja az egyik, hogy megtalálja a legmegfelelőbb. Assault Tűz játszhat olyan módok PVE (harcot számítógépes botok és az előadás aktuális feladatok), PVP (epikus csaták egy nagy csatatéren, hogy lehet, hogy több ezer játékos egyszerre), és a PVP-X (egyedi csata különböző szabályok és váratlan helyzetekben). Vessünk egy közelebbi pillantást, hogy milyen karakterek jelennek meg ezek a csaták. Mint már mondtam, ezek két táborba. GSDU ellenállás - a katonai kontingens katonái céljából védelem. Az ilyen elit hősök, mint Max, Jason és Ivan képes sok, azok könnyen lezár minden lázadás. A másik oldalon - az ellenállás. A lázadók, akik nem értenek egyet a szabályokat a mega-vállalatok. Hátszélben, Cartman és a Dell az egyik legjobb harcosok. Az emberek összegyűjtött minden erejét, hogy megvédje a jogait és a támadást a kormány az ilyen dolgokat. Még a fegyverek és a technológia, hogy lopott. És mi? Elvégre van szükségük a túléléshez, és hogyan elleni küzdelem önkényesség nagyvállalatok vagy. Az ellenzék két csoport - ez valami hallatlan!

A fejlesztési hősök lehet mondani, hogy azok mind a tanulás képességét, és a készségek fejlesztése. Minél több készség - ezek kézzelfogható előnyöket során a következő játék. Íme néhány példa. Gyors váltás, megújulás, adrenalin, láthatatlanság, Magic gyógyítás - ez csak néhány a képességek egy hosszú listát a lehetőségeket. Kövesse a fejlesztési figurái, hogy megbirkózzanak feladatok, mielőtt játszani Assault tűz. Missy a következők: napi küldetések, klán küldetések, küldetés rangsor. By the way, annak érdekében, hogy könnyebben megbirkózzanak a következő vizsgálatok, akkor csatlakozhat a klán. Együttműködés a szövetségesekkel, hogy a játék még érdekesebbé Assault Tűz!

És végül szeretném megemlíteni a helyeket, ahol az összes fent. A játék a világ áll, egy sor kártya, amely elérhető lesz az Ön számára, hogy megtanulják, amit elért a játék. Tengerparti város, USS, Plant 13., csendes kikötő, pályaudvar, állomás anyag, Fekete csatornázás, teherszállító, ICE erőd Storm Canyon, Horror City - ezek mindegyikét a kártyákat stratégiai pontokat, és készíti fel a különböző meglepetések. Folytassa most játszani Assault Tűz ingyenes, és nem fogod megbánni a döntést. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more