Könyvjelzők

Asterix & Friends

Alternatív nevek: Asterix & Friends

Játék Asterix & Friends - ez egy jó játék, a lenyűgöző utazás az Asterix és barátai. Asterix & Friends online lesz kapsz egy csomó pozitív benyomások a kedvenc játékok adta hősei ennek a történetnek.

Játék Asterix & Friends regisztráció nem jelent semmilyen nehézséget, persze, ha jártas az angol. Az interneten bejelentkezni szükséged lesz:

1. Adja meg a hivatalos honlapján a játék.

2.. Töltse ki a főoldalon a helyszín szükséges információt magáról.

3. Írja be az e-mail címét. Ez a mező kitöltése kötelező.

4.. Adjon meg egy speciális jelszót a fiókhoz.

5. A jelszó megerősítéséhez meg kell adni újra.

6. Akkor az alábbi tájékoztatást kap a játék. Ha érdekel valami, hogy egy jel mellé az elemeket.

7. Nyomja meg a gombot " Játssz ingyen most » .

A másik módja annak, hogy csatlakozzanak ebben a játékban -, hogy regisztrálja a Facebookon.

Játék Asterix és barátai egy online játék, így különösen nagy teljesítményű személyi számítógép beállításait ez a játék nincs szükség. Az Ön számára a legfontosabb -, hogy aggódni a nagy sebességű internet.

Lejátszás Asterix & Friends akkor létre saját falu társait gallok Asterix, Obelix, Dogmatiksu és más híres karaktert, amit akar.

Az Asterix & Friends fogsz játszani szemben hatalmas Rómában.

Az Asterix & Friends Online lesz képes arra, hogy a barátok, beszélgetni velük a fórumon kapcsolatos különböző stratégiák, a gall istenek és sok más dolog.

Az épület ad otthont látni fogja, hogy vannak különböző elemek, például az építőiparban a lakóépületek szükség van a kis hely, és a termelés csak akkor ajánlott használni a nagy hely.

A játékban fontos a források is gyorsan változnak, először meg kell a fa-, kő-, élelmiszer-, és akkor hirtelen szükség lehet egyéb források.

Játék Asterix & Friends kínál még vadászni. Lesz vadászat vaddisznó egy ízletes étel.

Annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan lehet a kívánt helyszínen csak akkor kell, hogy vigye a mutatót.

Mivel a gallok nem szeretnek aludni a szabad ég alatt, akkor kell "várni", hogy házakat építsenek számukra.

Néhány Gall lehet katonai, és ha őket építeni a házat, és a kivitelezést a lándzsa, vagy más fegyver, akkor is megtámadják a rómaiak.

Fighting rómaiak nem is olyan könnyű. Ők komolyan érzékelik az ellenállás. Amint megtudják, hogy nem akar engedelmeskedni nekik, csak küldj egy légió a területen. Meg kell szokni, hogy a rómaiak lesz a területén a gyár, ahol létrehoz egy külön járőr.

Lesz egy egyedülálló lehetőség, hogy a vonat a falubeliek, hogy ők erősebb.

Asterix & ses Amis - ez az a számítógépes játék, hogy emlékeztetni fogja a gyermekkor, és töltött időt keres egy TV kedvenc rajzfilm Asterix és Obelix.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more