Könyvjelzők

Asura Online

Alternatív nevek: Asura Online

Játék Asura Online egy masszívan multiplayer szerepjáték játék a műfaj MMO , hogy a játékos képes elpusztítani hordái szörnyek, hogy az egyik a bemutatott osztályok. Kezdve Asura O nline játszani, sokan emlékeznek a régi és jól ismert online játék Blizzard - Diablo . De még mindig inkább elfogultság az ázsiai motívum, és egyértelmű, a kínai játék fejlesztői.

Kezdjük a játékot Asura Online A számítógépen kell lennie egy ilyen rendszer követelmények:

 • CPU frekvencia - 2. 8 Hz vagy nagyobb
 • RAM - legalább 1 GB
 • Hely a merevlemezen - 5 GB
 • Csatlakozás az internethez;
 • Keyboard,
 • Mouse.

Asura Online regisztráció első lépés az úton, hogy a játék, ezt meg kell, hogy:

  1. Látogasson el a játék hivatalos honlapján Asura Online
  2. Shaven regisztráció,
  3. Adja meg e-mail címét,
  4. Hozzon létre egy jelszót (ajánlott égés)
  5. Fogadja el a licencszerződést,
  6. Itt Letöltés (Letöltés)
  7. Telepítése és konfigurálása az ügyfél, és készen áll, hogy tönkre hordái szörnyek.

Játék Asura O nline ingyenes minden felhasználó számára minden országban. Várom, hogy egy felejthetetlen kaland a világ Asura Online , az egész hordái szörnyek különféle az élőhalott fantasztikus sárkányok. Annak érdekében, hogy kiegyenlítsék az ellenséges sereg a játékos kínálják a pillanatban hat osztályt játszható:

 • The Monkey
 • A Goristro
 • A Raksa
 • Exiled God
 • Fox Spirit
 • Dragonette.

Lenyűgöző grafika, élénk és valós lehetőségek. Csodálatos ábrázolása időjárási hatások, hajnal, eső, köd, naplemente, nap tükröződést és baljós sötét az éjszaka, hogy a játék Asura Online csodálatos hangulatot.

Izgalmas PVP (player vs player) háborút léghajó formátumban 2. forduló 2.. Hatalmas csoportját varázslatok és képességek az egyes osztályokra. Az egyediség az egyes osztályok, hogy képes harcolni a maga módján, hogy lecsapjon az ellenség mögül fedelét vagy közvetlenül folytatni a fejét egy fejszével vagy egy varázslatot távolságból, amely valószínűleg megüt a szegény srác. Alvilág, rajtaütés, a kommunikáció a játékosok valós időben ezek a varázsa gyűltünk itt össze, csak akkor tudjuk felvenni őket.

Legendás eszközök, fegyverek, páncélok fantasztikus megkönnyíti az életed, a világot járja Asura Online , amelynek alapja a híres Utazás a Nyugat, de mint sok játék Kínában, a világ igazán elkápráztatja és inspirálja érdeklődés. Mitikus lények, golems dob rád hatalmas kő sziklák repülő hippogriffek és ismeretlen sarkait mágia várja Önt ebben a fantasztikus világban. Tehát, ha szereted a játékokat, mint a Diablo vagy Titan Quest , akkor egyszerűen nem adja át ezt a mesterművet a kínai fejlesztők.

A kelteni javasoljuk felülvizsgálata trailer a játék.

Lehet az Asura Online szabadon játszani, de a kívánt elemeket, hogy többet vásárolnak a pénzt.

Szerintem már érti, hogy kell játszani a játékot online Asura Online elég érdekes, és megéri. Tehát itt várnak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more