Könyvjelzők

Athanaton

Alternatív nevek: Athanaton Immortal Warriors

Mielőtt Athanaton az interneten - a világ láthatatlan csaták halhatatlan harcosok! Nem kétséges: ez ingyenes böngészős játék ne menjen ki a figyelmet.

Athanaton online játék nem igényel az elindítása sem elérhetetlen: csak akkor kell egy internet-kapcsolat és egy modern böngésző (Google Chrome 5-ös verzió. 0, Firefox 6. 0, Opera 11. 10, stb ), Támogatja a Flash Player 10-es verzió. 0 vagy magasabb.

Vegyél részt a játékban Athanaton meglepetést okozhatnak azok, akik a számlákat a szociális hálózatok (Facebook, Facebook, Twitter, stb ) Ahogy lesz képes belépni a játékot közvetlenül tőlük. Ha nem tartoznak a fent említett felhasználók a hálózati erőforrásokat, meg kell adnia a mindössze két területen:

1) érvényes e-mail,

2) jelszó, amelynek célja, hogy megvédje a játék fiókot hackerek. Ezért kívánatos, hogy ez nem volt túl egyszerű, és egyaránt tartalmazhat betűket és számokat.

Következő Athanaton online regisztrációs kéri, hogy olvassa el és fogadja el a feltételek. Akkor is fizetni, hogy megkapja játék hírek (csak hagyja, vagy törölje a megfelelő négyzetet). Ha rákattint a "Küldés", akkor a teljes folyamatot nevezzük Regisztrációs Athanaton.

Először valóban játszani a játékot online Athanaton, akkor kell először dönteni a kiszolgálóról (ha nem érdekel, megáll az ajánlott), majd - hogy nyissa meg az oldalt - adja meg a nevét (a név az elismerés a játék erőforrások) . Azonnal Athanaton online játék kéri, hogy válassza ki az egyik karakter, megtudjuk, hol lehet részletesen kattintva csoportok állomásozó csapatok előtt van:

1) Conan - vezette hadsereg Phoenix (kiváló védelmet könyörtelen támadás +)

2) Witch Atelanta - Flame lovasság (sebesség támadás és mágikus erő)

3) Kratos - Phalanx kalapács (plusz a pusztító támadást mágikus egység)

4) augusztus - Arany lovas (fő fegyver - nyilak, megtölti a lelket)

5.) Richard I - lovasság a számszeríj (páncélozott töltés)

6) Robin Hood - Soul Hunters (+ hervadó lélek boom nyomást a morál az ellenség),

7) Beowulf - Snow Warriors (sebesség + magic, csökkenti az ellenséges morál)

8) Orianthi - Íjászok a hó pajzs (megerősített védelem + "Kör csapda" Kitölti az első soraiban az ellenség zavart).

A vonat a hős, meg kell játszani a játékot online Athanaton elég hosszú idő, így jobb, ha a játék minden nap, hogy megtanulják, hogyan kell kezdeni a képzést. Minden jellemzőinek változásait a karakter és a csapatokat megtalálható lesz a profilját. Apropó, itt van egy funkció, mint a reinkarnáció, a hős. Elérhetővé válik a teljesítmény alapján a 51. Ez azt jelzi, hogy kapok vissza játszani Athanaton azonos hős, de az első szinten, csak a hadsereg sokkal erősebb lesz, és a személyes statisztika - nem fog változni.

Kövesse az alábbi tippeket, ha szeretné játszani a Athanaton rend sikeresen

Frissítés számos épület. Ismerje meg, hogyan lehetne javítani őket a kezdetektől fogva, és nem később, az biztos, sajnálom hiányzott pillanatokat.

Végezze el a feladat, hogy játszani online Athanaton fogja biztosítani folyamatosan. Minden sikeresen elvégzett feladatokat, nem kapsz kis jutalom a fejlesztés.

Hire annyi hősök, mint kínálkozó lehetőségeket.

A hivatalos játék honlapján van egy súgó résznél Guide, amely megtalálható bármikor érdekel információ a játékot.

Egy utolsó tanács: ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fab idő! Csatlakozzon most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more