Könyvjelzők

Alliance of Valiant Arms

Alternatív nevek: Alliance of Valiant Arms, AVA

Alliance of Valiant Arms достаточноновыйММОшутер. Megkülönböztető jegyei a játék - kiváló minőségű grafika és részletes rajz. A lényeg ugyanaz, és milyen más versenyzők -, akkor elég gyakran futnak gyors és lő game AVA megadja a lehetőséget. A játék grafikus motorja támogatja a javítása, ami lehetővé teszi a fejlett grafikus képességeit. Ez a dinamikus játék nem hagyom közömbös, ha úgy tetszik lövészek, és nem néz ki a játék, ahol szükség van valami, hosszú és alapos gondolkodás.

A játék telek feltételezi, hogy csatlakozik a harc a világuralomra. A versengés a dominancia a bolygón jön két harcoló felet, klán, melyek közül az egyik akkor meg kell kezdeni. Battleground válik egy hatalmas város-metropolisz, ahol az utcán történik epikus csata.

Lőszer nagyon változatos, valamint az a fajta harc, amelyben részt vehetsz. Miatt a gondos és megfontolt részletgazdag bokszban néz ki, látványos, és nézni a harcok érdekes, nem csak a résztvevők, hanem a rajongók. A játék érdekes lesz mind az egyes katonák, és a csapat játékos, annak a ténynek köszönhető, hogy a játék a csapat csaták és személyi feladatokat a játékosok. Kiválasztása a megfelelő módot, akkor sem adja meg a világot a kollektív csaták, sem teljesíteni a küldetést egyedül.

Karakter osztályok AVA Online [ _7_] nevezzük Sniper, Assault vagy a Command csapat. Speciális mesterlövész érthető azonos támadás mestere harci közelről.

Fegyverek a játékban nem csak pénzt, hanem vásárolni in-game pénznemben. Szintén a játékban lehet teljesen megváltoztatni a lőszert. Játék AllianceOfValiantArmsпредоставляет esélye, hogy teljesen megváltoztatni a fegyver a játékban: a játékosok számára elérhető csikk, hordók és egyéb szükséges elemek a játékban. A jellemzője ez a fegyver, hogy lehet módosítani, és kényelmes, hogy nem a maguk számára.

Kezdjük a játékot, akkor amint telt AVA regisztráció. Miután tanulni játszani, elérhető lesz az Ön számára a sok prémiumok. Mivel van dolgunk a lövő, a fő bónuszokat kaphat a lövés ellenségek. Különben is játszik, akkor pumpált karaktert kapnak az új ismeretek és készségek, majd a címet. Fokozatosan, a játék során, game A. A. Engedélyezi jobban játszani: gyorsabb újratöltés, úgy válik egyre kényelmesebb tekintettel a csökkenő hozadék. Ennek eredményeként, a karakter gyorsabban fut, és jobb lövés.

Ha azt szeretné, hogy játszani AVA , ez a játék számos előnye van. Ez ingyenes, így játszhat minden. Shooter egy nagyon népszerű változata a játék, amely szereti a sok felhasználó. A játék méltó megtervezett grafika, vannak különböző módok harc, és a teljes körű fegyverek több mint 70 egység. A AVA játszani ugyanolyan profi játékosok a lövészek és a kezdők, és mindenki megkapja a részét az öröm.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more