Könyvjelzők

Avalon Heroes

Alternatív nevek: Avalon Heroes

Avalon Heroes Online - ingyenes multiplayer szerepjáték valós idejű stratégia az ügyféllel. Kombinálása az RTS és RPG műfaj projekt jelent meg, de hála NETA kiterjedésű alaplaya. A játékvilág vár sok forró események. Meg kell harcolni a többi játékossal, valamint a legendás szörnyek. A rendszer izgalmas ostromok, epikus csaták csoport, egy-egy konfrontáció - mindezek névjegykártya szórakoztató játékok. Meg fog állni, mielőtt a feladatot - a szivattyú a karakter, mindent megtenni azért, hogy híres lett legyőzhetetlen harcos, gyűjtenek pénzt vásárolni erőteljes leletek, hogy a védjegy a történelem, a varázsvilág. A Avalon hősök játszanak az alacsonyabb osztályú, akkor hamarosan érzed, hogy több, mint része a bérelt csapatok. Törekvés a legmagasabb osztályban úgynevezett Császári Királyi Gárda - a természetes, és akkor biztosan elérni a kívánt, ha lesz erőfeszítéseket. Mutassa jóakarói, hogy az irigység a bátorságát és stratégiai szem előtt!

Behatolás színes helyszínek egyszerű játék Avalon Heroes regisztráció. Ezután hozzon létre egy fiókot lehet letölteni a klienst. Kell töltenie egy űrlapot, amely tartalmazza a következő területeken: felhasználónév, jelszó, Ismételje meg a jelszót, becenév, e-mail cím, erősítse meg az e-mail cím, születésnap, nem, ország. Ezután a legördülő listából lehet választani, ahol kiderült, a játék. Végén a regisztráció, kérjük, jelölje be a négyzetet, hogy erősítse meg, hogy azok nem állnak szemben a párbeszédet a közigazgatás és elfogadja a felhasználási feltételeket a terméket.

Nos, mi a rendszer követelményeinek? Te, persze, szeretné tudni, hogy telepíti Avalon Heroes online a számítógépen. Itt van egy lista a paraméterek releváns a kérdés tisztázására: Windows 2000 / XP / Vista, processzor P3 800 MHz-es videó 3D-s 32 Mb, DirectX 9 kompatibilis. 0 ° C, 512 Mb RAM, 1 GB szabad hely a merevlemezen.

Fogja játszani Avalon Heroes találja magát a közepén tomboló háborút. Két harcoló felet Oriens és Aeonia nem akar beleegyezni egymással. Ön is csatlakozhat az egyiket, és vegyenek részt közvetlenül az összes csaták kialakulását. Ebben a játékban van egy jó választás a mód, így képes lesz arra, hogy megtalálják a leginkább vonzó az Ön számára személyesen. Fontolja meg a rendelkezésre álló módok sorrendben:

- Csata (Battle Mode) - harci mód a nagy számú egyidejű játékosok. Ez a csata frakciók egymás ellen.

- Arena (Arena Mode) - harcol térkép arénák, hogy részt vegyenek a nem riasztotta el az igazi hősök.

- Adventure (kaland mód) - a mód, amelyben a játékos csoportja 8 fő megvívása a háború ellen, a félelmetes főnökeik, a taktikai megfontolások az egyes résztvevők.

- Hall - módot, amellyel meg lehet sétálni a városban, és ismerje meg a javaslatait a többi játékos.

- Tér (Plaza Mode) - létrehozott egy békés hely a pihenést. Itt van, hogy létrehozza az új guild, frissített berendezések és az ideje, hogy beszéljen barátaival.

Azt mondhatjuk, hogy minden egyes módok saját taktikai rész. És mint minden mód eltér, van, hogy folyamatosan keresni a stratégiai döntéseket. Tehát, ha majd porazmyatsya agyát!

Játék Avalon Heroes segítségével mászni a sztárság, lett egy bátor hős, és bizonyítani a saját felsőbbrendűségét. Az Önök rendelkezésére lesz minden, amire szüksége van - leletek, értékes elemeket, a speciális berendezések, harci ruhák. A lényeg, hogy meg kell kérni, hogy az összes használatban. Jó fegyverek, bátor szív és megbízható szövetségesei - a kulcs a győzelemhez! Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy tölteni az időmet gyors és szórakoztató. Magával ragadó történet hagyja senki sem közömbös - akkor talál egy csomó kellemes élmények! Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more