Könyvjelzők

Vanguard Online

Alternatív nevek: Avangard Online

A játékot Vanguard Online lesz elégedett szinte minden rajongó kifinomult online játékok a műfaj MMORPG. In-Game Vanguard Online könnyen érthető egy ember, aki először vesz részt az online csaták. De masterovityh bölény online játékok, nem lenyűgözni, köszönhetően a lenyűgöző atmoszféra.

A mi gyors idő mellett a játék, azt is mondja, hogy a Vanguard Online játék egyáltalán nem igényel további telepítését a játék kliens. Mindössze annyit kell játszani egy stabil kapcsolat, hogy az internet, az internet - és nem Vanguard Online játék.

Vanguard bejegyzése nem fog, ha sok időt. A vonatkozó rész a játékban az oldalon, adja meg email címét, a nem, a faj és a nevet a karakter. Miután megismerése szabályok megerősítené, hogy egyetért velük. Vegyél részt a játékban Vanguard sikeresen befejeződött, és könnyedén játszani a játékot online Vanguard.

Mielőtt a játék, meg kell választani az egyik a frakciók a játék. Csak két - Káosz és Rend. Chaos egységek a játék kiemelt vörös és harcosok megbízás - kék. Játszik a Chaos erők parancsnoksága alatt a csapatok mozog orkok, goblinok, fekete lovagok és más fantasy kártevők ellen. Kiválasztása köret, akkor szembesíti őket a segítségével a lovagok, elfek és törpék.

Vanguard Online játékban, hogy ellenőrizzék az erő a lovagok, és amelynek segítségével meg kell ragadniuk várak és bizonyítani a bátorságot csata többi játékos online. Több időt online játék Vanguard akkor a kiadások az izgalmas taktikai csaták valós időben. Elfoglalták a várat, akkor továbbra is fejleszteni, és kapcsolja be a saját lakóhelyük egy várárok és védekező tornyokat.

Minden egység a játékban saját szűk specializáció. Mindig időben háborút az interneten, ne feledje, hogy a lovasság megbirkózni minden lábbal egység kivételével lándzsások, akik a szó szoros értelmében épített, hogy ellenálljon a lovasságot. Íjászok mindig közel közelharci mögött erősebb társaik.

Továbbra is a játék, meg kell javítani a teljesítményét a karakterek, a képzésben való részvétel hall. Így a játék meg fog felelni a rajongók és a szivattyúzás karaktereket. Lehet kapni speciális, mágia tanulmányozásának bölcsesség a rúnák. Vagy megtanulják a trükköket a jobb felhasználása a fegyverek és páncélok. Vagy lesz egy szakértő az ostrom városok segítségével a gépek megfelelő specializáció. Szintén pótolja a vagyon, fosztogatás ellenség lakókocsik.

Annak ellenére, hogy a látszólagos összetettsége az ilyen játékok megtanulni játszani Vanguard nem lesz nehéz a kezdők és a műfaj MMORPG. A játékosok hamar megszokták, hogy a kezelőfelület, a játék, és minél több érdekes információt a könyvtárban Vanguard.

Bejárta a világ játszik Vanguard, és soha nem volt az online piacon, ez nem lehetséges, mert ez egy fontos része a játéknak. A játékosok, a piac Vanguard tőzsdék, ahol az árfolyamot a játékosok magukat. Ön is részt az online aukción. Aukció tegnap este, melynek során lehet fogadni, hogy megöli az ellenfelet.

Ha fáradt a harcot úgymond "outdoor" Béke Vanguard online, akkor próbálja ki a pincében. Ők tervezték a csoport tompított és miután elhaladtak szállít jó eredmény.

Avangard Online játék nem csak egy játék, egy éjszakára. Eltérően más MMORPG fényes design és a játék felület ugyanazt élénk érzelmek az Ön és barátai. Vanguard - online játék, hogy végre választ egy baráti társaság: "Ki a fene az összes ravasz, erősebb és bölcsebb? . " Vanguard regisztrációt megtudja, ki a legjobban az általános.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more