Könyvjelzők

Avatar generációk

Alternatív nevek:

Avatar Generations MOBA RPG játék mobileszközökhöz. A grafika kézzel rajzolt, olyan, mint egy rajzfilm előtted. A karaktereket színészek adták meg, a zene pedig illeszkedik a játék általános stílusához.

A műfaj többi játékához hasonlóan a siker kulcsa egy olyan csapat, amelyben minden résztvevő kiegészíti egymás erősségeit és kompenzálja a gyengeségeit.

Mielőtt elkezdené játszani az Avatar Generations játékot, találjon ki magának egy nevet, válasszon egy avatart, és menjen végig egy rövid oktatóanyagon, amely során megtanulja, hogyan irányítsa a játékot, és szerezze be az első néhány harcost.

További kalandok várnak rád:

  • Teljes szintet szinte után, hogy tapasztalatot szerezzen, valamint hőskártyák és felszerelések töredékeit szerezze be
  • Kutasson új készségeket az Ön véleménye szerint leghasznosabb tehetségek kiválasztásával a fejlesztési fán
  • Fegyverek és páncélok létrehozása és fejlesztése harcosok számára
  • Szövetkezz más játékosokkal és teljesítsd együtt a küldetéseket
  • Napja meg, melyik csapat erősebb a PvP Arena módban

Ez csak néhány a játékosokra váró feladatok közül. Mivel a projekt folyamatosan fejlődik, időnként új játékmódok jelennek meg. A hősök gyűjteménye folyamatosan bővül, és vannak még érdekesebb helyszínek, ahol kalandok várnak rád.

A játékot létrehozó fejlesztőket a keleti kultúra ihlette. Itt tipikus ruhákat, építési stílusokat láthat, és keleti zenét hallhat.

Mindez békét hoz, de nem szabad lazítani. Sok kemény keleti harcos alig várja, hogy legyőzze kis csapatát.

Ne féljen kísérletezni, fokozatosan a hősgyűjtemény meglehetősen nagy lesz. Teszteld mindegyiket a csatában, és válaszd ki a legerősebb osztag-összetételt.

Minden hős több osztályra oszlik, a közönségestől a legritkább, epikus osztályig. Még ha a harcosai a legegyszerűbb osztályba tartoznak is, ne aggódjon, több kártya összegyűjtése lehetőséget ad arra, hogy javítsa őket. A fejlesztés minden tulajdonságban a legnagyobb növekedést biztosítja, és új tehetségeket nyit meg. Ha nincs kedve egyedül kísérletezni, az internetes keresés segítségével könnyedén megtalálhatja a legsikeresebb lehetőségeket. De ha magad próbálod ki, az mindig érdekesebb, mert hirtelen neked sikerül legyőzhetetlen harcoscsoportot alkotnod.

Ha minden nap belép a játékba és napi feladatokat hajt végre, szép ajándékokat kap.

A nagy ünnepek alatt lehetőség lesz részt venni speciális vetélkedőkön tematikus nyereményekkel. Ezek lehetnek egyszerű dekorációk, amelyek megváltoztatják a harcosok megjelenését, vagy olyan értékes tárgyak, amelyeket máskor nagyon nehéz beszerezni.

A játékon belüli bolt naponta frissíti a választékát. Ott vásárolhatsz hőskártyákat és egyéb hasznos tárgyakat. A vásárlások történhetnek játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzben.

A bolti értékesítés az egyetlen nyereség a fejlesztők számára. Ha tetszett a játék, költsön el egy kis összeget, és fejezze ki háláját így.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti az

Avatar Generations alkalmazást Android rendszeren.

Kezdj el játszani most, hogy gyorsan összeállíts egy csapatot a legerősebb harcosokból!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more