Könyvjelzők

Avatar: Age of Chaos

Alternatív nevek: Avatars, Avatar

Avatarok Game Review: Age of Chaos.

World Avatar: Age of Chaos Online egy klasszikus fantasy-szerepjáték az összes funkcióját a játék. Időszak káosz játék kapsz érdekes küldetések, izgalmas versenyek, mini-játékok és rejtvények, hogy a logikus gondolkodás. Ez az ingyenes böngészős játék egy multiplayer, hiszen korlátlan hozzáférést a rendszer követelményeinek túl magas. Játszani Avatar: Age of Chaos szüksége lesz az internetkapcsolat, a rendszer a Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP, Pentium 300 MHz, 128 MB RAM-mal, és a video kártya kompatibilis DirectX. Legyél társasjáték segítségével Avatar: Age of Chaos online regisztráció. Game Client nem kell letölteni. Vegyél részt a játékban Avatar: Age of Chaos az alábbiak szükségesek:

1) Bevezetés a játék karakter neve;

2) Jegyezze fel a jelszót, majd újbóli bevezetése a következő sorban,

3) E-mail (e-mail),

4) Megjegyzés a tényleges születési dátumát,

5.) Megjegyzés: a padló,

6) bevezetése az ábrázolt számok a megfelelő mezőbe,

7) elfogadása a Felhasználó megállapodás

8) igazolása jogszabályainak megfelelően a játék,

9) Nyomja Register.

Register Avatar: Age of Chaos nem telt el, és te is a zárt térben a világ. Ez az élőhely egykori istenek, most az Avatar, a hely lett az utolsó fellegvára a haldokló univerzumban. Belépsz a játék, mint a saját, hogy hozzon létre egy egyedi karaktert. Később a játék Avatar: Age of Chaos Online lehetőséget ad reinkarnálódni egy magasabb formája. Elérhető minden verseny legmagasabb formája. Például az elf is újjászületett egy angyal vagy vámpír, démon vagy Efreet gin és így tovább.

Vessünk egy közelebbi pillantást a játékon belül versenyt. Összesen 7

- Az emberek,

- Elves,

- Orkok,

- Gnómok,

- Trollok,

- Dana,

- Demons.

Az emberek a játékban a leggyakoribb faj. Korlátozások őket ismeretlen. Ez a sokoldalú faj nagy fejlesztési potenciállal rendelkezik. Mellett az emberek könnyen megtanulható.

Elves - fenséges lények karcsú rendelkező szervezetekre rendkívüli agility. Nature pontossága lehetővé teszi ennek a fajnak tartják a legjobb íjász. Mindazonáltal, a használata tengelyek és Dubin számukra korlátozott.

Orcs - hihetetlenül erős harcosok, amely harcművészet egy veleszületett minőség. Büszke lények ügyesen használni az erejét, és a korlátozás a használata íjak és a mágia az elme nem megállítani őket.

Manók - Piemont faj mesterek, akik híresek erő páncél. Hozzáférés az íjak és a mágikus fény számukra korlátozott, de a többi fegyver, hogy nagyon ügyesen.

Trollok lenyűgözni a hatalmas méretű. Legendásan szívós lények különös képesség - gyógyulást. Ami a fegyverek használatát, lándzsák, kardok, íjak és a varázslat trollok korlátozott.

Dana eleve terhelt sötét mágiát és a vámpírokkal. Minden lakója a világ Avatarok kezelje őket, kételkedve, lehet még mondani, szélsőséges gyűlölet. Ezek uvorotlivye lények különböző típusú fegyverek. Korlátozva azokat csak klubok.

Indukált tűz elem tüzes démonok rendelkeznek bőr és a fizikai és mágikus kárt nekik csökken. Íjak, számszeríj, mágia és könnyű az oka a verseny korlátozott, de úgy tűnik, nem zavarja ezt.

Avatar: Age of Chaos játszhat, tapasztalatszerzés és a készségek fejlesztése céljából az újjászületés. Ez a képesség érhető sikeres elvégzése után egy sor kihívást jelentő feladatok, és tartják a legnagyobb megtiszteltetés.

Kollektív fellépés online játék is, nem az utolsó. Csatlakozzon egy klán - ez azt jelenti, hogy tagja legyen a közösségnek a játékosok, akikkel könnyebb folytatni a terheket a hosszú utazások és nyerd meg a véres csaták.

Másik jellemzője a játék jelenléte a vallások. Avatar: Age of Chaos online játék bárki, aki szeretné kipróbálni magát, mint egy isten. Szervezése a vallás, össze kell gyűjtenie követői valódi játékosok. Minél több van, annál erősebb isten.

Alapja a játék - a dinamikus, valós idejű harcban. De akkor nem tölti minden idejét csak e szakma. Végül is, el kell gondolkodni arról, ahogy a bevételeit. Kétféle pénznem: ezüst (játék valuta) és az arany (vásárolt online játékok az igazi). Keress játékpénz tudunk egy ösvényen teszt, részt vesz versenyeken, és csaták, vonzza az új játékosok a játék, megfejteni a tekercseket, és ezzel a kézművesség. Pályaválasztás a tiéd! Döntse el, mi a lélek. A játék hét lehetőséget:

- Pathfinder (jártas a szabadban, ezáltal hatékonyan gyűjtenek hozzávalókat bájitalt, és elixír)

- Killer (zsoldos, aki elrejti az árnyékban, és a támadások megölni)

- Healer (vissza tudja állítani a saját egészségét, és hogy segítse a szövetségesek)

- Witcher (képes ellenállni a varázslat, amely kifejezetten hozza a testi változások)

- Zsoldos (módja annak, hogy pénzt keresni - a mágia és kard)

- Hunter (szakosodott ritka fajok fogási szörnyek)

- Raider (keres kincs).

Play Game Avatar: Age of Chaos Online szükség van, halad át a szinteket. Mellesleg, ha a szint akkor is kap jövedelmet. Minden új szintre, akkor ásni inkább a játékmenet. Izgalmas játék esemény elfog még a legigényesebb játékosok.

Indítsa el játszani a játékot online Avatar: Age of Chaos, és ellenőrizni tudják a furcsa ebben a projektben. Ügyeljen arra, hogy nem kell csalódni! Május a szerencse, hogy végezze el a legambiciózusabb tervek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more