Könyvjelzők

Avatarika

Alternatív nevek: Avatarika, avatarika

Játék Avatarika hozza a játékos a virtuális világban, a gondtalan szórakozást. Létrehozzák saját, egyedi karakter, a játékos nyit minden lehetőséget elit klubok, luxus autók, drága üzletek és minden, ami az életben nem lehetséges, meg tudod csinálni Avatarika online.

Minimális rendszerkövetelmények a következők:

· Processzor - Intel Pentium 3 1,5 GHz / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Operációs Rendszer [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memória [_22_ ] 512 MB .

· Videó 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0C.

· Hangkártya.

· Internet-kapcsolat.

Javasolt rendszerkövetelmények

· Processzor - Intel Pentium április 2 GHz / AMD Athlon 2 GHz-es.

· Operációs Rendszer [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memória [_22_ ] 1024 MB .

· Videó 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0C.

· Hangkártya.

· Internet-kapcsolat.

Vegyél részt a játékban Avatarika áll, nyilvántartásba vétel és letölthető játékok

1. Ebbe az oldalon, kattintson a "Register".

2.. Töltse ki, hogy megnyitja a táblázatot a személyes adatok:

· Email cím [ _7_]

· Jelszó.

Ha szükséges, akkor töltse ki a többi mezőt, a teljes nevét és a 2. kérdésnél, hogy állítsa vissza a számla az esetre, ha elveszíti a jelszót.

3. Avatarika regisztráció után, amelyet a kliens letöltési linket. Töltse le a programot telepítése és beállítása.

Mielőtt elkezdené a játékot Avatarika, a játékos kell "építeni" a karakter, válassza a nemek és a külső adatokat.

Mindeközben a játékos játszani Avatarika az ő játék veszi jön fizetés, amelyet meg lehet vásárolni a dolgokat, lakást és autót.

A térképen mindig megtalálhatja a város lakói segítségre szoruló. Elvégzése után a feladatokat, hogy azok, teljesítő más, érdekes küldetések, a játékos pontot kap presztízsét. Minél nagyobb a presztízse, a több fizetést karaktert.

Lejátszás Avatarika szórakoztató, azért is, mert a karakter megfelel minden igényt, az alapvető emberi szükségletek

· Jóllakottság

· Courage

· Hygiene [_7_ ]

· Kommunikáció

· Szabadidő

Fenntartani az egészséges és boldog karakter, szüksége van az élelmiszer-, társasági élet, a sport, és részt vesznek versenyeken a többi játékossal.

Részvétel a tánc verseny a játékosok között, akkor kap egy huszonegy címeket. Poborovshis jó játékos kapja a legmagasabb címet - "Isteni Dance".

Az Internet - boltban, vagy az egyik salesrooms Avatarika játékot lehet kapni egy aranyos kiskutya vagy cica, aki valahogy. Virtuális háziállat gondozásra szoruló, a figyelem és az oktatás, ugyanúgy, mint a valódi. Ők is sértve, és rontják a belső virtuális ház.

Mozoghat a hatalmas város Avatarika, akkor bérel egy taxit, vagy tegyen egy kört a metrón. Ha van egy jogosítvány, elég időt és pénzt, meg lehet vásárolni az autót, de akkor meg kell érteni magát a térképen, hol és hogyan juthatunk el oda.

Amennyiben a megjelenése az avatar kezd bajlódni, könnyen változtatni anélkül, hogy bármilyen sebészeti módszerek. Csak azt kell, hogy jelentkezzen be szabni a karaktert és a változás őket is.

Avatarika online játék, amelyben a játékosok tehetnek, amit akarnak. A több tucat különböző utcáin több száz üzlet és étterem, hogy teljesen ingyenes, jó szórakozást bowling - központ, bevásárol, játék mini-játék, vagy harci stratégia Quasar, a tánc a kedvenc zenéit a barátaival, és a versenyt az élő ellenfelek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more