Könyvjelzők

Avatar csillag

Alternatív nevek: Avatar Csillag

Avatar Star egy harmadik személy lövöldözős számítógépes játék. Ez a játék egy multiplayer játék anime stílusú grafikával.

A játékban az Avatar Star regisztráció egyszerű és világos minden felhasználó számára, a következő információk szükségesek:

 • Az Ön neve. Egyes esetekben a középső név és a vezetéknév
 • Születési éve
 • E-mail cím
 • Playword for game
 • Az ország, ahol élsz

Töltse le az Avatar Csillagot a hivatalos webhelyről, valamint olyan oldalakról, amelyek hozzáférést biztosítanak ehhez a funkcióhoz. A "Letöltés játék" vagy "Játék letöltése" gombra kell kattintania (minden oldal másként jelenik meg). Ekkor megjelenik egy lebegő ablak, ahol a "Mentés fájl" gombra kell kattintania. A fájl betöltésekor telepítse azt.

В Avatar Star online három érdekes karakterosztály:

 1. Guardian (Medic) - ez az osztály foglalkozik más karakterek gyógyulásával.
 2. A
 3. Gunner (nehéz gyalogos) a legerősebb osztály, amely megfelelően kezeli a fegyvereket.
 4. Assassin (mesterlövész) - ez az osztály a legpontosabb. Bármilyen távolságban megölhetnek, ezért óvakodniuk kell.

B Avatar Csillag különböző drágakövekkel javíthatja a karakterek készségeit. Ebből származó képességeik növekedni fognak. Ha monoton köveket csatlakoztat, növelheti hatékonyságát, ami nagyon hasznos a karaktered számára. Három klasszikus játékmód van itt:

 1. A hegy királya - ez a mód a legnépszerűbb.
 2. Dominancia - itt meg kell mutatnia az összes képességét, hogy uralja a játékot.
 3. A csapat desmatch egy parancs mód.
A

Avatar Star online bőséges lehetőségeket biztosított minden karakter számára. Ön képes lesz arra, hogy megváltoztassa a jelmezeket, mert annyi ilyen van a játékban. Nem kevésbé változatos fegyverek.

Avatar Star teljesen ingyenes. A játék rendelkezik egy speciális belső játékbolttal, amelyben különböző játékobjektumokat vásárolhat a játékhoz virtuális pénzért.

A

Avatar Star egy új, érdekes játék, amely sok izgalmas különleges effektussal, karakterrel és csodálatos kalandokkal tele van. Regisztráljon barátaival, töltse le a játékot, és kezdjen merülni az anime karakterek izgalmas világába. Miután belépett ebbe a világba, kétségtelenül nem fogja megbánni az eltöltött időt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more