Könyvjelzők

Avatar: Age of Chaos

Alternatív nevek: Avatarok, online játék avatarok, a korszak a káosz

A mai napig, az internet, sok online játékok, amelyek rögzítik a játékos a belső világ, a cselekmény és csak a játék hangulatát. De nem minden ilyen játék, a játékosok a cselekvési szabadságot, mint a mozgás, és a magatartása a csatát.

Azt akarom, hogy ha egy játék, ami nem fér bele a hagyományos on-line játék, amit valaha is találkoztam - egy online játék "Avatar: The időszak a káosz." Ebben a játékban a karakterek teljes mozgásszabadságot a hatalmas kiterjedésű a világ avatar, tervezés csata (a választás szabadsága és a cselekvés ütemek, hogy alkalmazni fognak), és a csata maga zajlik valós időben, és szabályozza a játékos teljesen.

És így rövid időre a játék ...

Az online játék "Avatar: The Era of Chaos" Hét játszható faj: ember, elf, törpe, ork, démon, troll és a Danu. Mindegyik versenyen az egyedi és hibátlan. Legáltalánosabb faj - egy ember, aki lehet egy harcos és mágus. Más fajok hajlamosabbak bizonyos típusú karaktert raskachek így dan faj jobban megfelel a sötét varázslók és elf íjász. A regisztráció során a játék, a felhasználó választhat a meglévő fajok, és ha nehezen választotta, akkor mindig fordulhat a Súgó, vagy pedig válassza a minden versenyben, és próbáld meg lejátszani a karakter törölhető, amíg el nem éri a 11. szint.

A regisztráció után a karakter kap a központi tér és a nagy szúnyog egy teszt csata, ami azt mutatja, a lehetőséget, a karakter. Ez a harc nem kell megijedni, és kívánatos, hogy kövesse az utasításokat, hogy felbukkan a képernyőn, és a chat. Miután a harc, akkor tárja fel a város maga, ez segít quest karakter Elika, amely megadja egyszerű feladatokat, amelyekre kap bónuszokat formájában tapasztalatok és ezüst (lehet aktiválni egy hátizsákban karaktert, kattintson a "felhasználás"). A város maga is négy kerületben: Kerület Guild, Central Square, lakópark és temető. Az egyes területek olyan struktúra, amelyben, hogy a munkát, hogy a tapasztalat és az ezüst, valamint helyreállítani egészségét és vásárolni ruhákat és fegyvereket. A központi téren van az Aréna, ahol ellenőrizheti az erejét a karakter a harc, valamint a Temple of the kezelés és ahol meg lehet venni a vallás, amely ad egy bónusz, hogy az egészségügyi és a manna.

Ezután a munkahelyeket, hogy megadja karakter Elika könnyen elérhető szintet 8 (időbe telik, kevesebb mint egy óra, kivéve a munkát.) Akkor megy a bolt és a ruha a karaktered sétál az országban, és hogy végre bonyolultabb feladatokat. Kiválasztásánál az építmény akkor lehetősége van arra, hogy egy harcos, mágus, íjász vagy Clover. Minden ilyen típusú karakterek feltéve, hogy a fegyvert - a katonák kardok, fejszék, klubok, botokat a mágusok, íjászok az íjak és számszeríj, valamint a Clover - Clover. Varázslók viszont lehet osztani négy típusba sorolhatók: sötét, világos, az elme és a stihiyschiki is kombinációja több mágia egy karaktert.

A kezdeti szinten rendelkezésre álló fény jellegű feladatokat, amelyek segítenek felfedezni sitemu csatatéren térkép, és más finomságok a játék. Minél nagyobb a karakter szintje -, annál nehezebb feladat, és így olvad egyre érdekesebb játszani. Minden játékos is megtalálja a helyét a játékban - bizonyos folyamatok karakter a PvP csaták és a támadás mindenre, ami mozog, mások PvE csaták és békés séta a természetben gyűjtése erőforrások és rugdossa botok.

Szint elérése után 51 karakter ő a lehetőséget, hogy a rituális reinkarnáció és kap a legmagasabb formája (jobb faj): Vampire Golem, Berserk, Giant, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (attól függően, hogy a karakter faj) . Magasabb rendű hogy egymást kiegészítő képességeit, és fedezze fel a világot a karakter avatarokat egy új, érdekes oldala.

Tehát, aki úgy döntött, hogy próbára akarja tenni képességeit - ellenőrzi az online játék, és belevetette magát a világ avatarok!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more