Könyvjelzők

Baldur's Gate: Dark Alliance 2

Alternatív nevek:
A

Baldur's Gate: Dark Alliance 2 a klasszikus 2004-es játék másik portja a kiadótól, amelyet minden RPG-rajongó ismer. A textúrákat átdolgozták, és a játék átkerült az új motorra, de a jelenetek és a splash screenek valamiért felügyelet nélkül maradtak. Az emberek nem a grafika minősége miatt szeretik ezeket a játékokat, de néhol szeretnék egy kicsit jobban látni a képet. A szinkronizálás megmaradt a régi verzióból. Ezzel a játékban minden rendben van, nem lehet panasz. De ez inkább csak szóváltás, a cselekmény mindezeket a hiányosságokat kompenzálja. Ebben a játékban számos helyet kell felfedezned, és fejlesztened kell hősöd képességeit, miközben megmented a világot.

A játék cselekménye kronológiai sorrendben zajlik közvetlenül az első rész vége után. Célszerű először az első részt átnézni, akkor minden világosabb lesz. De külön történetként a játék elég érdekes.

A Baldur's Gate: Dark Alliance 2 játék előtt válassz ki egy karakterosztályt.

Itt öt osztály található, ami egyértelműen nagyobb választási szabadságot biztosít.

  • Emberbarbár
  • Elf Necromancer
  • Sötételf szerzetes
  • Törpe zsivány
  • Emberi pap

Jobb egyensúly mellett ezúttal bármelyik osztály játszható. A játék elindítása után el tudja nevezni a kiválasztott karaktert.

A nyitójelenetben megtudhatod, hogy a torony lerombolása a játék első részének végén a kapuk kinyílásához vezetett, ahonnan sok gonosz szellem áradt ki a világba. Mivel a világot fenyegető veszély a te hibádból fenyeget, rajtad múlik, hogy megmentse.

Ezután kidobnak egy elhagyatott útra. Elhaladás után egy kicsit előre egy sebesült harcossal találkozol. Elmeséli, hogy őrizte a karavánt, amelyet a Vörös agyarok megtámadtak, csodával határos módon túlélte a csatát, és a neve Kiira.

Továbbá elmondja, hogy a támadók egyik különítménye több embert is magával vitt a közeli erdőbe. De hallotta, hogy a második csapat harcosai Wayfork faluba mentek, és fel akarták égetni ezt a várost.

Elfogadod, hogy segítesz neki, elindulsz az erdő felé, hogy megkeresd az első osztagot, és megbeszéled Kiirával, hogy találkozzanak Wayfork közelében, hogy megküzdjenek a második osztaggal.

Mi történt ezután, azt megtudhatod, ha játszod a Baldur's Gate: Dark Alliance 2

játékot.

A játék fő történetén kívül mellékküldetéseket is vállalhatsz. A játék párbeszédei jól meg vannak írva, a játék addiktív. Minden szinttel feljebb lehetőség nyílik valamelyik képesség fejlesztésére, vagy új képesség elsajátítására. Ahogy haladsz az időben, cseréld ki a fegyvereket és a ruházati cikkeket, hogy a legjobbat szerezd meg a legyőzött ellenségektől az arany mellett. A szintlépéshez szükséges tapasztalatmennyiség gyorsabban halmozódik fel, mint az első részben.

A játék mentése, mint korábban, csak speciális talapzatokon lehetséges, vagy teleporttekercsekkel kell eljutnia egy olyan helyre, ahol menthet, majd visszatérhet.

A játékban megváltozik a napszak. Az időjárás is változik.

A környező tárgyak többségével nem lehet kölcsönhatásba lépni, de vannak hordók vagy ládák, amelyeket összetörve ki lehet nyerni a bennük tárolt különféle erőforrásokat.

Baldur's Gate: Dark Alliance 2 letöltés ingyenesen PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam Marketplace-en vagy a hivatalos weboldalon.

Egész világ várja a hősödet a játékban, akit meg kell menteni, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more