Könyvjelzők

Banana Wars

Alternatív nevek: Banana Wars

Banana Wars (Banana Wars online) - egy szórakoztató online játék a stílus a "voynushki."

Ha azt szeretnénk, hogy a diktátor a Banana Republic, Banán War online játék - az Ön számára! Lehet vezetni egy merész csapat zsoldosok és gengszterek részt venni izgalmas csaták és izgalmas küldetések és a különböző versenyeken.

Ez az online játék Banana Wars nem igényel a telepítés-előtti, akkor játszani bármilyen számítógépen, ahol van internet-hozzáférése. Nem foglal sok helyet, így a játék Banana Wars játszhat még lassabb gépeken. Hogy kezdj el játszani, akkor csak Register a játékban Banana Wars.

Join Banana Wars a következő: a játék honlapján, bejegyzés alatt adja meg felhasználónevét (becenév) - a név, amellyel akkor hívják a játékot, válassza ki a nemek. Ezután adja meg az e-mail (e-mail címet, amelyre kap egy visszaigazolást a regisztráció), válassza ki az ország nevét, ahol élsz, írja be a jelszót kétszer, majd kattintson a "Regisztráció". Most akkor kezdj el játszani a játékot online Banana Wars.

Elején a játék, hogy a kezét egy csapat zsoldos, és át kell esniük a "School of a Young diktátor" - azaz, végre néhány egyszerű feladat, amely segít elindulni a játékban.

Annak érdekében, hogy eldöntsék, ki a játékosok hűvösebb, akkor meg kell, hogy részt vegyenek a versenyeken.

A következő játék - szüksége van egy jó kiegészítője a meglévő csapat, és csatába menni egy csoport többi játékos, és kap egy győzelem, a pénz, és valami hasznos. Pénzt el lehet költeni, hogy növelje a tápegység, az akvizíció az új egységek (pl. bérlet új munkatársakat vesz új járművek (terepjárók, tankok)), kiegészítik a kütyü - ezek azok az elemek, fokozza a harci képességeit az egység, (lehet, hogy nincs több, mint három egy VV). Majd, miután a technika és füstölt harcosok ismét csatlakozhat a harc és a játék Banana Wars.

Van egy funkció - Banana Wars online játék nem ad a játékos, hogy befolyásolja a háború során, így közvetlenül a csapatot csatába, és ez a részvétel véget ér, az egységek a harcot az ellenséges egységek. Tehát ebben a játékban, hogy megnyerjük a valaki, aki jobban felkészült, gyorsabb és meredekebb javította harci egységeket, valamint azokat, akik tanulmányozták az ellenséges sereg.

A játék nyomon követi a győzelem és veszteség, és megszerezte a hírnevét, akkor lépjen a következő szintre. Lépéshez minden új szintre fogja újra kérni, hogy végezze el a különböző érdekes feladatokat. Lehet, hogy több kísérletet kell végrehajtani őket. De minden szinten növeli a lehetőségeket, és közelebb a fő cél.

Minden új szintre növeli a harci képességeit a csapat, vannak új típusú egységek nagyobb teljesítményű, egyre nagyobb a számuk.

Banana Wars online játék, ahol a csaták különböző szinteken különböznek, hogy sok harcos vesz részt ebben a csatában, és hányszor lehet leszerelni a csapat a csatatéren. Például, az első szinten, az egység 5 egység, és ők is leszállni a csatatéren csak egyszer, és a feletti szinten, több tucat egység, és akkor vidd őket többször. By the way, a gyenge és erős csapat a játékban nem metszi egymást, azaz szemben a csapat mindig állni az ellenfél erők.

Lehet játszani a játékot online Banana Wars és élvezze a kellemes szem grafika, humoros stílusú játék, sok érdekes és izgalmas feladatok versenyek.

Ha azt szeretné, hogy jól érezzem magam szabad ideje, akkor ez a játék az Ön számára! Egyszerű, intuitív vezérlés a játék, a lehetőséget, hogy játsszon bármilyen számítógép internet-hozzáféréssel (csak igényel egyszeri regisztrációs Banana Wars, amely csak néhány percet vesz igénybe), lehetővé teszi, hogy játsszon, és kommunikálni a többi játékossal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more